29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Manisada 258 bin 944 öğrenci karne heyecanı yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisada 258 bin 944 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Abone ol
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİ DÜZENLENEN KARNE TÖRENİYLE SONA ERDİ. 258 BİN 944 ÖĞRENCİNİN KARNE ALDIĞI MANİSA’DA 2 HAFTALIK TATİLE GİREN ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLER 7 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ DERS BAŞI YAPACAK.

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi düzenlenen karne töreniyle sona erdi. 258 bin 944 öğrencinin karne aldığı Manisa’da 2 haftalık tatile giren öğrenciler ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak.


Manisa’da 2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması nedeniyle karneler dağıtıldı. İl genelinde 258 bin 944 öğrencinin karne alarak yarıyıl tatiline başlaması nedeniyle Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulunda resmi tören yapıldı. Törene katılan Vali Yardımcısı Aydın Memük ve protokol üyeleri öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.


Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Manisa genelinde 258 bin 944 öğrencinin karne aldığını belirterek “2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk döneminde tamamen yüz yüze uzaktan eğitime geçmeden Manisa’mızda eğitim öğretim faaliyetlerini yürüttük. 150 özel, 141 resmi olmak üzere toplamda 1091 okulumuz bugün itibariyle tatile girecek. Ben bu süreç içerisinde özellikle öğretmen arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür etmek işitiyorum. Salgın süreci zor bir dönemdi. Salgın devam etmesine rağmen bu eğitim öğretim yılında eğitimi öğretimi devam ettirmek için gayret gösterdiler. Sayın Bakanımız Mahmut Özer de tüm öğretmenlerimize bu üstün gayretlerinden dolayı başarı belgesi gönderdi. Bende Manisa’mızdaki öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına bu anlamda verdikleri destek için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


2021-2022 Eğitim öğretim yılının ilk yarıyılını tamamlayarak karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik eden Vali Yardımcısı Aydın Memük ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bugün mutlu bir günümüz, öğrencilerimiz karne heyecanını yaşıyorlar. Bir buçuk yıldır öğrencilerimizi özlemiştik okullarımızda bu yıldan itibaren öğrencilerimizle eğitim ve öğretime okullarda devam ediyoruz. Öğretmenlerimizin, idarecilerimizin, velilerimizin de duyarlı olmasıyla Manisa’da bu sene Kovid-19 tedbirleri kapsamında herhangi bir okulumuzu kapatmadık. İnşallah tedbirlerimizi uygulamaya devam ederek yılsonu karne dağıtım töreninde de bir arada olacağız”


Törende, 1-G sınıfı öğrencilerinden Yunus Emre Aras’ın okuma heyecanını paylaşması sonrasında birinci sınıf öğrencileri şiirler okurken, anasınıfı öğrencileri de çeşitli gösteriler sundu.


Tören, Vali Yardımcısı Aydın Memük, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici tarafından sınıflarda öğrencilere karne ve hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar