29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Maganda kurşunu sonrası gözünü kaybetme tehlikesi bulunan genç mühendisin yakınları yaşananlara tepki gösterdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Maganda kurşunu sonrası gözünü kaybetme tehlikesi bulunan genç mühendisin yakınları yaşananlara tepki gösterdi
Abone ol
“BİRİNİN SİLAHLANIP UZUNSOKAK GİBİ BİR YERDE AKŞAM ÇOK KALABALIK BİR SAATTE SİLAHLA DOLAŞIYOR OLMASINA DİYECEK BİR LAFIM YOK” DİYEN ABLA ŞİMŞEK “OLAYI YAPAN ŞAHIS İÇERDEN ÇIKMIŞ, TEKRAR İÇERİ ALINACAK AMA NE KADAR KALACAĞI BELLİ DEĞİL. KARDEŞİMİN HAYATI HEPİMİZİN HAYATI ALTÜST OLDU, YAZIK DEĞİL Mİ ?” DİYEREK DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde dün akşam saatlerinde şehrin en işlek caddelerinden Uzunsokak caddesinde yaşanan silahlı yaralama olayında yerden seken kurşunun gözüne gelmesi sonucu gözünü kaybetme tehlikesi bulunan genç mühendisin yakınları olaya tepki gösterdi.


Olay dün saat 19.08 sıralarında şehrin en işlek caddelerinden olan Uzunsokak caddesinin girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gökhan Karadeniz cadde üzerinde yaşanan tartışmanın ardından karşılaştığı Uğur Çakır’ın ayağına bir el ateş etti. Söz konusu şahıs olayda yaralanırken, yerden seken kurşun o sırada yolda yürümekte olan olayla bir ilgisi olmayan Gümüşhane Orman İşletme Şefliği’nde çalışan orman mühendisi Onur Mert (33) isimli gencin gözüne isabet etti. Olayda iki kişi yaralanırken, koşarak kaçan Gökhan Karadeniz ise Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan araştırmalar sonucu olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.


Genç mühendis olay sonrası kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bu sabah gözünden ameliyat oldu. Ameliyat sonrası Onur Mert’in ablası Arzu Mert Şimşek yaşananları anlattı. Şimşek, kardeşinin yediği yemek sonrası Uzunsokak’ta arkadaşı ile yürürken birinin silahıyla başkasını bacağından vurması sonucu seken kurşunun burnunun üst kısmından girip gözünün arkasına saplandığını belirterek “Olay sonrası bugün ameliyata alındı. Yapılan ilk ameliyat gözün bütünlüğünü korumaya yönelik bir ameliyat. Kurşun gözün arkasında ‘Orbita’ denilen bir yerde. Onun oradan alınması için bu tarz operasyonları yapan bir kaç merkez var. Biz birkaç gün sonra büyük ihtimalle oraya gideceğiz, orada bir ameliyat olacak belki başka bir ameliyat daha olacak” dedi.


“Birinin silahlanıp Uzunsokak gibi bir yerde akşam çok kalabalık bir saatte silahla dolaşıyor olmasına diyecek bir lafım yok” diyen abla Şimşek “Olayı yapan şahıs içerden çıkmış, tekrar içeri alınacak ama ne kadar kalacağı belli değil. Kardeşimin hayatı hepimizin hayatı altüst oldu, yazık değil mi ?” diyerek duruma tepki gösterdi.


Öte yandan gözünden yaralanan Onur Mert’in (33) Orman Mühendisi olarak Gümüşhane’de Orman İşletme Şefliği’nde çalıştığı ve bekar olduğu öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
25 adet suç kaydı bulunan şahıs son hırsızlığında yakalandıÖnceki Haber

25 adet suç kaydı bulunan şahıs son hırs...

Şişlide yangın paniği: 1 kişi dumandan etkilendiSonraki Haber

Şişlide yangın paniği: 1 kişi dumandan e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar