29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3793
EURO34.9879
ALTIN2325.9

Lise son sınıf öğrencilerine ulaşım desteği: Her ay yenilenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lise son sınıf öğrencilerine ulaşım desteği: Her ay yenilenecek
Abone ol
KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNAN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI CÜNEYT YÜKSEL, “DEĞERLİ GENÇLER, ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE AY BOYUNCA KULLANACAĞINIZ BİLET YÜKLEMELERİNİZİ, HAFTA BAŞI İTİBARİYLE PAŞA KARTLARINIZA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. YAHYA KEMAL BEYATLI KÜLTÜR MERKEZİ İÇİNDE BULUNAN PAŞA KAFE’DE OLUŞTURDUĞUMUZ DOLUM NOKTASINDA KARTLARINIZA YAPACAĞINIZ YÜKLEMELERLE, AY BOYUNCA OKULLARINIZA ÜCRETSİZ GİDİŞ-GELİŞ YAPABİLECEKSİNİZ. SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ OLARAK GELECEĞİMİZİN TEMİNATI SİZ KIYMETLİ GENÇLERİMİZE DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK. HAYIRLI OLSUN” DİYE KONUŞTU.

Süleymanpaşa Belediyesi, bu yıl üniversite sınavına girecek olan öğrencilere verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Her öğrenci aylık 20 binişe kadar ücretsiz olarak toplu ulaşımdan yararlanabilecek.


Süleymanpaşa’da öğrenim gören 12’nci sınıf tüm öğrencilere ulaştırılan Paşa Öğrenci Kart ile Paşa Kafelerde geçerli aylık 100 TL alışveriş ve 4 GB internet paketinin yanı sıra, artık ulaşım desteği de sağlanacak. Her öğrenci aylık 20 binişe kadar ücretsiz olarak toplu ulaşımdan yararlanabilecek. Söz konusu destekler, Haziran ayında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) kadar geçerli olacak.


Paşa Kart sahibi öğrenciler, 16 Ocak 2023 Pazartesi tarihinden itibaren Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Paşa Kafe’de oluşturulan dolum noktasına gelerek 20 binişlik ulaşım haklarını kartlarına yükletebilecekler. Özel halk otobüslerinde geçerli olacak 20 binişlik ulaşım desteği, Paşa Kart ile sunulan diğer desteklerle birlikte her ay yenilenecek.



"Gençlerimize desteklerimiz devam edecek"


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Değerli gençler, özel halk otobüslerinde ay boyunca kullanacağınız bilet yüklemelerinizi, hafta başı itibarıyla Paşa Kartlarınıza yükleyebilirsiniz. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi içinde bulunan Paşa Kafe’de oluşturduğumuz dolum noktasında kartlarınıza yapacağınız yüklemelerle, ay boyunca okullarınıza ücretsiz gidiş-geliş yapabileceksiniz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı siz kıymetli gençlerimize desteklerimiz devam edecek. Hayırlı olsun" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
”Memleketim Antalya 2023” takvimi tanıtıldıÖnceki Haber

”Memleketim Antalya 2023” takvimi tanıtı...

Kahramanmaraş’ta uçuruma yuvarlanan otomobildeki 4 kişi yaralandıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta uçuruma yuvarlanan otom...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar