29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

Kurtulmuş, Kütahyada Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Vefa Buluşmaları programına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtulmuş, Kütahyada Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Vefa Buluşmaları programına katıldı
Abone ol
AK PARTİ GENEL BAŞKANVEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ, AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI VE VEFA BULUŞMALARI' PROGRAMINA KATILDI.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı ve Vefa Buluşmaları’ programına katıldı.


Yeni Kapalı Spor Salonu’nda düzenlen etkinliğe AK Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ile AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve partililer katıldı.


AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ’43 günde Kütahya’ programı çerçevesinde il genelinde partilerine üye olan 73 bin kişiye ulaşıldığını ifade etti. Önsay, "Kütahya’daki 73 bin üyemizden 40 binini evinde bulduk. Bunların 37 bini ile form doldurduk. ’43 günde Kütahya’ çerçevesinde ortaya büyük bir gayret ortaya konmuştur. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.


AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Hedefimiz 2023 mayıs ayında zaferle sonuçlanacak. Sefer bizden zafer Allah’tan. Bizler bu yolda sonuna kadar gayret edeceğiz. Eğer böyle olursa Allah bizleri destekleyecek, milletimiz de feraseti ile bizim yanımızda olacaktır. 14 Mayıs’ta Kütahya’da büyük bir zafere imza atacaktır. 14 Mayıs Bayramı’mız şimdiden kutlu olsun" diye konuştu.


’43 günde Kütahya’ programında başarı elde eden partililere Numan Kurtulmuş tarafından çeşitli hediyeler verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adanada 4 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 6 tutuklamaÖnceki Haber

Adanada 4 kişinin yaralandığı silahlı ka...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Osmanlıyı kim kötülüyor ve aşağılıyorsa bilin ki ya mankurttur ya da kuyruk acısı vardır”Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Osmanlıyı kim kö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar