18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5256
EURO34.7676
ALTIN2492.5

Küçükçekmecede 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçükçekmecede 19 Mayıs coşkuyla kutlandı
Abone ol
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’NIN 103’ÜNCÜ YILINI, DÜZENLENEN BİR DİZİ ETKİNLİKLE COŞKUYLA KUTLADI.

Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılını, düzenlenen bir dizi etkinlikle coşkuyla kutladı.


Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bir etkinlik düzenledi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de katıldığı kortejde vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde yürüdü. Sefaköy Kültür Sanat Merkezi’nin önünden başlayan kortej, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Morphia, Redd ve Moğollar konseri ile son buldu.



“Türkiye sonuna kadar var olacak”


Kortej öncesinde açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Bu bayram, bizim için çok önemli bir bayram. Milli bayramımız; dolayısıyla özgürlüğün, bir vatan olmanın, cumhuriyet kurmanın ilk adımı. Ülkesini, milletini seven insanların bir araya geldiği ve büyük önder Atatürk’ün çağrısıyla hiç tereddüt etmeden toplanıp topraklarımızdaki düşmanları yenmenin bir başlangıç tarihi. Türkiye var oldukça ki sonuna kadar var olacak, bizler, bizden sonra gelenler, gençler, bu topraklar üzerinde yaşayan herkes bu milli bayramı coşkuyla kutlayacaktır” şeklinde konuştu.


19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’yla ilgili duygularını dile getiren İrem Hilal Demirci, “Bu etkinlik çok güzel. Kemal Çebi Bey’e teşekkür ederiz. 19 Mayıs’ın ve Atatürk’ün bize armağan ettiği bütün bayramların da aynı coşkuyla kutlanmasını istiyorum” dedi.


Herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan 23 yaşındaki Metehan Küçük ise “Üniversite öğrencileri olarak belediyemize bizi böyle bir etkinlikle ağırladığı için çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz, yaşasın 19 Mayıs” diye belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ataşehirde 19 Mayıs coşkusu yaşandıÖnceki Haber

Ataşehirde 19 Mayıs coşkusu yaşandı

Bursada motosikletli kuryenin otomobilin altında can pazarı...Sonraki Haber

Bursada motosikletli kuryenin otomobilin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar