29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3726
EURO34.9703
ALTIN2325.6

Korona virüsü yenen ünlü oyuncu taburcu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korona virüsü yenen ünlü oyuncu taburcu oldu
Abone ol
“FATİH HOCAMIN SAYESİNDE, KOVİD BÖLÜMÜNÜN SAYESİNDE ÇOK DAHA İYİYİM. KARANTİNADA 6 GÜN YATTIM VE FATİH HOCAMI DEVAMLI ARADIM. SONRASINDA HASTANEYE GELDİM VE CİĞERLERİMDE AKCİĞER TUTULUMU OLMUŞ. NEFES DARLIĞIM DA VARDI. ARTIK KURALLARA UYMAYANLAR NASIL UYMUYOR MERAK EDİYORUM. ÇOK CİDDİ BİR HASTALIK NEREDEYSE 15 GÜNDÜR YATIYORUM VE ÇOK RİCA EDİYORUM, İNSANLAR FAZLASIYLA TEDBİRLERE UYSUNLAR” DEDİ.

Ordu’da, çekimleri devam eden ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisinin oyuncularından Toygan Avanoğlu, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Ünlü oyuncu Avanoğlu, “İnsanlar fazlasıyla tedbirlere uysunlar” dedi.


Ordu’da çekimleri devam eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncularından ’Sefer Kaptan’ rolüyle bilinen ünlü sinema oyuncusu Toygan Avanoğlu’nun, bir süre önce korona virüs testi sonucu pozitif çıktı. Bir süre evinde karantinada duran Avanoğlu, sonrasında ise Ordu Medical Park Hastanesi’ne geldi. Burada yapılan tahliller sonucu Avanoğlu’nun, akciğerlerinde de bulaş olduğu tespit edildi. Tedaviye alınan Avanoğlu, toplamda 15 günlük sürecin ardından taburcu edildi.



“İnsanlar fazlasıyla tedbirlere uysunlar”


“Fatih hocamın sayesinde, kovid bölümünün sayesinde çok daha iyiyim. Karantinada 6 gün yattım ve Fatih hocamı devamlı aradım. Sonrasında hastaneye geldim ve ciğerlerimde akciğer tutulumu olmuş. Nefes darlığım da vardı. Artık kurallara uymayanlar nasıl uymuyor merak ediyorum. Çok ciddi bir hastalık neredeyse 15 gündür yatıyorum ve çok rica ediyorum, insanlar fazlasıyla tedbirlere uysunlar” dedi.


Tedaviyi yürüten Medical Park Ordu Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatih Bostancı da, “Gayet uyumlu bir hataydı. Tedavi sürecinde bize çok yardımcı oldu. Şuan için sağlığına kavuştu. Ekranlardaki sevenleri ile yeniden buluşturacağız" şeklinde konuştu.


Oyuncu Toygan Avanoğlu, dizi setini özlediğini belirterek, Ordu Medical Park Hastanesi’nde emeği geçenlere teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar