28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

Konyada kaçakçılara operasyon: 3 gözaltı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada kaçakçılara operasyon: 3 gözaltı
Abone ol
YAPILAN ARAMALARDA 1 ADET HAVA KOMPRESÖRÜ, 1 ADET SİGARA DOLUM MAKİNESİ, 2 ADET SİGARA JELATİNLEME MAKİNESİ, 114 BİN ADET BOŞ MAKARON, 2 BİN 440 PAKET DOLDURULMUŞ SİGARA, 170 ADET SÖKÜLMÜŞ TÜTÜN VE ALKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI (TAPDK) BANDROLÜ, 10 BİN ADET SİGARA PAKETİ AMBALAJI VE 78 KİLOGRAM KIYILMIŞ TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ.

Konya polisinin kaçak tütün satışına yönelik faaliyet gösteren 3 adrese eş zamanlı düzenlediği operasyonda 114 bin adet boş makaron, 2 bin 440 paket doldurulmuş sigara, 10 bin adet sigara paketi ambalajı ve 78 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarını önlemek ve haksız kazancın engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede KOM ekipleri bir iş yeri ve imalathane olarak kullanılan 2 ikamette arama gerçekleştirdi. İş yeri ve ikametlerde yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazırlanan makaron, sigara paketi ambalajı ve kıyılmış tütün ile satışa hazır halde doldurulmuş tütün bulundu. Yapılan aramalarda 1 adet hava kompresörü, 1 adet sigara dolum makinesi, 2 adet sigara jelatinleme makinesi, 114 bin adet boş makaron, 2 bin 440 paket doldurulmuş sigara, 170 adet sökülmüş Tütün ve Alkol Dairesi Başkanlığı (TAPDK) bandrolü, 10 bin adet sigara paketi ambalajı ve 78 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Operasyonlar çerçevesinde 3 şahıs gözaltına alınırken ele geçirilen ürünlere ve malzemelere el konuldu. 3 şüpheli hakkında, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan işlem yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında 23 gündür kayıp Edip Coşkunun sır perdesi aralandıÖnceki Haber

Aydında 23 gündür kayıp Edip Coşkunun sı...

HDPli belediyede staj yaptı, soluğu dağda aldı: Aile, partiye seslendiSonraki Haber

HDPli belediyede staj yaptı, soluğu dağd...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar