19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6024
EURO34.8185
ALTIN2512.1

Konyaaltı’nda yoga etkinliği düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaaltı’nda yoga etkinliği düzenlendi
Abone ol
Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisince "Dünya Yoga Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisince "Dünya Yoga Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Konyaaltı Belediyesi iş birliğiyle HayatPark'ta gerçekleştirilen etkinliğe, Konyaaltı Kent Konseyi Yabancılar Meclisi Başkanı Zera Vareldzhy, meclis üyeleri, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Komiseri Şadiye Hordacı, Antalya Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ceyran Saatarova, yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop, Yogaddin, Aliana Jolamanova ile çeşitli ülkelerden gelerek Antalya'da yerleşen çok sayıda yabancı uyruklu sanatçı ressam ve yogasever katıldı.

"HayatPark’ta Barışa Evet Diyoruz" sloganıyla yapılan etkinlik, hayal gücünü destekleyerek, stres, endişe ve kaygı azaltımında etkili olduğu bilinen mandala çalışması ile başladı.

Mandala çalışmasının ardından katılımcılar, yoga eğitmeni Aylin Önder Tortop ve Yogaddin eşliğinde kahkaha yogası ve meditasyon etkinliğine katıldı.

Çeşitli ülkelerin kültürlerini yansıtan konserlerin de gerçekleştirildiği etkinlikte konuşan Yabancılar Meclisi Başkanı Vareldzhy, özel bir programda yogaseverlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Keyifli bir programı geride bıraktıklarını belirten Vareldzhy, "Yoganın kelime anlamı bir araya gelmek ve birleşmektir. Yoganın amacı ise kişinin ruhsal ve bedensel dengesini sağlayarak huzur bulmasını sağlamaktır.

Kişi kendini ve bedenini derinlemesine tanıdıkça, evren ile uyum yakalar. Yoganın temel felsefesi, bu esasa dayanır. Etkinliğimizde bu duyguları paylaştığımıza inanıyorum.

Bugün sloganımızla ortaya koyduğumuz gibi barışa 'evet' dedik. Barış için meditasyon yaptık, dünya çapında bütünleşmeye çalıştık. Bizlere eşlik eden, katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmancıkta etkili olan dolu yağışı tarım arazilerine zarar verdiÖnceki Haber

Osmancıkta etkili olan dolu yağışı tarım...

Adana’da çıkan orman yangını kontrol altına alındıSonraki Haber

Adana’da çıkan orman yangını kontrol alt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar