29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

Kocasinanda 24 derslikli ve 6 ek ders sınıflı lisenin temeli atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocasinanda 24 derslikli ve 6 ek ders sınıflı lisenin temeli atıldı
Abone ol
KOCASİNAN BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYIRSEVER MEHMET ALTUN’UN DESTEĞİYLE BEYAZŞEHİR MAHALLESİ’NDE 8 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPTIRILAN 24 DERSLİKLİ VE 6 EK DERS SINIFLI LİSENİN TEMELİ ATILDI. HAYIRSEVERLERİN KATKILARIYLA YENİ OKULLARIN TEMELLERİNİ BİR BİR ATMAYA DEVAM ETTİKLERİNİ BELİRTEN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, BEYAZŞEHİR’ İN YANI SIRA YAKUT VE MİTHATPAŞA MAHALLESİNDE DE OKULLARIN TEMELLERİNİ ATACAKLARININ MÜJDESİNİ VERDİ.

Kocasinan Belediyesi tarafından hayırsever Mehmet Altun’un desteğiyle Beyazşehir Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan üzerine yaptırılan 24 derslikli ve 6 ek ders sınıflı lisenin temeli atıldı. Hayırseverlerin katkılarıyla yeni okulların temellerini bir bir atmaya devam ettiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beyazşehir’in yanı sıra Yakut ve Mithatpaşa Mahallesinde de okulların temellerini atacaklarının müjdesini verdi.


Beyazşehir Mahallesi’nde okulun temel atma programına katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak eğitime ve öğretime hassasiyetle her zaman destek verdiklerini vurgulayarak; “Beyazşehir Mahallemizde hayırseverimizin katkılarıyla yaptırılacak olan lisenin temelini atıyoruz. İnşallah kazasız, belasız inşaatının tamamlanmasını diliyorum. Bunun gibi Yakut ve Mithatpaşa Mahallesi’nde de başlayacak olan anaokulu, ilkokul ve ortaokul olmak üzere okullarımızın temellerini atacağız. Hızlı bir şekilde temelini attıktan sonra inşaatlarını tamamlamayı hedefliyoruz. Bu bölgelerde çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim alabilmeleri için yoğun gayretle çalışıyoruz. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Rabbim, hayırlarını kabul etsin. Kocasinan’ımızın ve Kayseri’mizin her bir köşesinde yeni okulların temellerini atarak, Büyük ve Güçlü Türkiye’de yetişen evlatlarımız için fiziki yapıları hayata geçirmiş olacağız” ifadelerini kullandı. Okulun vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ının farklı yerlerinde okulların yapılması için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Öte yandan 24 derslikli okula ayrıca bir basketbol sahası, kütüphane ve beden eğitim salonunun yanı sıra kimya ve biyoloji laboratuvarı, bilgisayar ve müzik dersliği, kütüphane ve görsel sanatlar atölyesi olmak üzere toplam 6 ek ders sınıfının yapılacağı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prof. Dr. Kader: “Çıplak elle çiğ ete dokunmayın”Önceki Haber

Prof. Dr. Kader: “Çıplak elle çiğ ete do...

TMO Genel Müdürü Güldal: “TMO olarak her zaman olduğu gibi üreticimizin dostuyuz, yanındayız”Sonraki Haber

TMO Genel Müdürü Güldal: “TMO olarak her...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar