28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3298
EURO35.0714
ALTIN2297.8

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi Yunanistanda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi Yunanistanda
Abone ol
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ, KURUMSAL SEVİYEDE DENEYİM PAYLAŞIMINI ARTTIRMAK AMACIYLA ERASMUS+ PROGRAMI DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ‘AFETLERE HAZIRIZ’ PROJESİNİN İLK TOPLANTISINI YUNANİSTAN’DA YAPTI.

Kocaeli Büyükşehir İtfaiyesi, kurumsal seviyede deneyim paylaşımını arttırmak amacıyla ERASMUS+ programı dahilinde gerçekleştirilen ‘Afetlere Hazırız’ projesinin ilk toplantısını Yunanistan’da yaptı.


Ulusal ve uluslararası çapta eğitim faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, muhtemel afetlere karşı projelerde rol almaya devam ediyor. Kocaeli itfaiyesi, kurumsal seviyede deneyim paylaşımını arttırmak amacıyla Türkiye Ulusal Ajansı ERASMUS+ programı dahilinde READY4DISasters (Afetlere Hazırız) isimli projede yer alıyor. Proje çerçevesinde belirli afetlere karşı bilgilendirme ve eğitim kitapçığı hazırlanması hedefleniyor. Aynı zamanda edinilen bilgilerin kalıcı hale gelmesi için akıllı telefonlara indirilebilen uygulama sayesinde oyun da tasarlanacak. READY4DISasters (Afetlere Hazırız) isimli projesinde ayrıca GTÜ (Gebze Teknik Üniversitesi), AFAD Kocaeli İl Müdürlüğü, LARES (İtalya), TRAINING 2000 (İtalya), OIKOPOLIS (Yunanistan), Digiway (Gürcistan) gibi kurumlar yer alıyor.


Projenin başlaması ile birlikte, önceki aylarda proje ortakları ile internet üzerinden toplantılar gerçekleştirilmişti. Yüz yüze toplantıların ilki Yunanistan başkenti Atina’da gerçekleştirildi. Projenin yol haritası ile sorumluluklar toplantıda belirlendi. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Müdahale Şube Müdürü Hüseyin Gürbüz, İtfaiye Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Birimi KOBİTEM Amiri Recep Yayla ile Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünden Fatih Durmuş katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başiskelede 130 personel karla mücadelede görev alacakÖnceki Haber

Başiskelede 130 personel karla mücadeled...

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı kamyonete çarptıSonraki Haber

Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı kamy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar