28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3302
EURO35.0914
ALTIN2298.0

Kış Aylarına Uygun Şal Çeşitleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kış Aylarına Uygun Şal Çeşitleri
Abone ol
Soğuk havalarda kullanılacak şal çeşitleri, kumaşı itibariyle diğerlerinden farklıdır. Bu mevsimde genellikle pamuklu şal modelleri tercih edilir. Hem rahat bir kullanım sağlaması hem de kolaylıkla şekil almasından dolayı pamuklu şalları gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Soğuk havalarda kullanılacak şal çeşitleri, kumaşı itibariyle diğerlerinden farklıdır. Bu mevsimde genellikle pamuklu şal modelleri tercih edilir.

Hem rahat bir kullanım sağlaması hem de kolaylıkla şekil almasından dolayı pamuklu şalları gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kaliteli ve trend şal modellerini incelemek isterseniz, Mooncorn tam size göre! Firma, uygun fiyat seçenekleri sunmasından dolayı bütçenizi sarsmayacak güvenilir bir hizmet sunuyor.

Kış için Şal Modelleri Nelerdir?

Kış aylarına uygun bir şal seçebilmeniz için öncelikle şal modelleri özelliklerini ve yapılarını bilmelisiniz. Tesettür şal modelleri çeşitlerini incelemek gerekirse:

Taşlanmış Organik Şal: Organik pamuk kullanılarak yapılan bu şal, aynı zamanda taşlanma işlemi ile şıklaştırılmıştır.

Kaşmir Şal: İnce ve yumuşak bir yapıya sahip olan kaşmir şallar, giyim tarzınıza şıklık katar.

Soft Pamuk Şal: Bu modeller, sade görünümler kazanmak isteyenlerin bir numaralı tercihidir.

Pamuk Crash Şal: Kırışık bir dokuya sahip olmasından kaynaklı ütü gerektirmeyen bu şal modelleri, günlük kullanıma uygundur.

Penye Şal: Merserize kumaşı sayesinde terlemeyi önleyen bu şal, aynı zamanda makinede yıkanabilir.

Comfy Penye Şal: Kendinden desenli bu ürün, hem şık hem spor kombinlerde kullanılabilir.

Jakarlı Şal: Her iki tarafı da kullanılabilen bu şal modeli, verdiğiniz şekli gün boyu korur.

Hazır Şal: Bu şal modeli, pratik ve hızlı bir şekilde hazırlanırken kullanabileceğiniz trend ürünler arasındadır.

İpek Şal: Rahat ve kullanışlı bir yapıya sahip olan bu şal modelinin kullanımı son derece kolaydır.

Bürümcük Şal: tak-çık özelliğine sahip olan bu şal modeli, yapısı gereği drapeli bir kumaşa sahiptir.

Bu modellerin tamamını Mooncorn adresinde bulabilirsiniz.

Şal Fiyatları

Şal fiyatları, şal modelleri ve kumaş türlerine göre değişiklik gösterir. Aynı zamanda yeni çıkan şal modelleri farklı tasarımlara sahip olmasından dolayı daha yüksek fiyatlarla karşınıza çıkabilir.

Örnek vermek gerekirse; “yoryo jazz” şal modeli ilk çıktığı zamanlarda trend olmuş, yüksek bir fiyattan piyasaya giriş yapmıştır. Ancak zamanla uygun fiyatlı bir şal modeli haline gelmiştir.

Şal fiyatları belirlenme aşamasında, şalın yapısı büyük önem teşkil eder. Bu noktada ‘’Şal fiyatları hangi kıstaslara göre belirleniyor?’’ sorusunu incelemek gerekirse:

Şalın Sahip Olduğu Kumaş: Şalın sahip olduğu kumaş kalitesi, fiyat belirlenirken büyük bir önem teşkil etmektedir. Kaliteli bir kumaş yüksek maliyetle üretildiği için bu kumaştan yapılmış olan şal da maliyetli olacaktır.

Sahip Olduğu Desen: Şalların birçok deseni mevcuttur. Şalların fiyatları bu desenlere göre değişmekte, azalıp artmaktadır.

Dayanıklılık ve Model Tutuşu: Kumaş ne kadar kaliteli olursa olsun, kullanışsızsa fiyatı düşük olacaktır. Bu yüzden şallar dayanıklı ve model tutuşu bakımından sağlam olmalıdır.

Kombinlere Uyumu: Şalların renkleri kombin konusunda çok önemlidir, keza modelleri de öyle. Bu yüzden şal alırken renk farklarında, fiyat değişikliğinin olması normaldir.

Şal fiyatları, genel olarak bu kıstaslara göre belirlenmektedir.

Mooncorn Şal

Uzun yıllardır birçok ürünle hizmette sınır tanımayan Mooncorn, tesettür ve tesettüre dair tüm detaylarla sizlerle. Mooncorn modern ve şık şallarıyla modaya yeni bir yol ekliyor. Mooncorn’un tesettür modasına yön veren, yeni ve kaliteli şal modelleri ile modaya ayak uydurmak artık çok kolay. Mooncorn tüm şal modellerini bünyesinde barındıran bir işletmedir. Kaliteyi uygun fiyatlarla ayağınıza getiren bu işletme aradığınız şal modellinin ve desenin tek ve vazgeçilmez adresi.

En çok aranan şal modellerine ulaşmak için Mooncorn’un kaliteli ürünlerinden istediğinizi seçebilir, firma kategorilerinde, dilerseniz filtreleme özellikleriyle, aradığınız modelleri daha kolay bulabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
30 metrelik falezlerden düşme ihbarı deniz polisini alarma geçirdiÖnceki Haber

30 metrelik falezlerden düşme ihbarı den...

Dedektörle define ararken yakalandılarSonraki Haber

Dedektörle define ararken yakalandılar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar