28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Kent Park ve Bilim Samsunda son rötuşlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kent Park ve Bilim Samsunda son rötuşlar
Abone ol
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KENT PARK VE BİLİM SAMSUN PROJELERİNDE SONA GELİNDİ. YAKLAŞIK 31 BİN METREKARELİK ALANDA İNŞA EDİLEN KENT PARK’IN YÜZDE 97’Sİ TAMAMLANDI. YÜRÜYÜŞ PARKURLARI, OYUN ALANLARI, BÜFE, KAFE VE AKTİVİTE ALANLARININ YER ALDIĞI KENT PARK’A TEKNOFEST KAPSAMINDA BİR DE BİLİM SAMSUN PROJESİ İNŞA EDİLDİ.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Park ve Bilim Samsun projelerinde sona gelindi.


Yaklaşık 31 bin metrekarelik alanda inşa edilen Kent Park’ın yüzde 97’si tamamlandı. Yürüyüş parkurları, oyun alanları, büfe, kafe ve aktivite alanlarının yer aldığı Kent Park’a TEKNOFEST kapsamında bir de Bilim Samsun projesi inşa edildi.



Bilim Samsun tamamlandı


Kent Park’ın 930 metrekarelik alanında yer alan Bilim Samsun’un kaba inşaatı tamamlandı, ince işçilikler devam ediyor. Bilim Samsun projesinde astronomiden kişisel gelişime, teknolojiden kimyaya birçok alanda bilim atölyeleri bulunuyor. Projede ayrıca eğitim salonları, laboratuvarlar da yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi; Kent Park ile Atakum’a yeni bir yaşam alanını kazandırırken, Bilim Samsun projesiyle de gençlere bilim konusunda yeni ufuklar açacak.



“Vizyoner projelerle şehri yeniden inşa ediyoruz”


“Ortaya koyduğumuz vizyoner projelerle şehri yeniden inşa ediyoruz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ”Kent Park inşaatında sona geldik. Yürüyüş parkurları, oyun alanları, büfe, kafe ve aktivite alanlarıyla vatandaşlarımızın nefes alacağı bir park olacak. Kent Park’ta bir de TEKNOFEST kapsamında Bilim Samsun’u inşa ettik. Projeyi tamamladık. Hem ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz hem de gençlerimize ve çocuklarımıza teknolojide, bilimde yeni ufuklar açıyoruz. Amacımız her yaştan insanı bilimle buluşturmak, özellikle çocuklara ve gençlere bilimi sevdirmek” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarsus’ta çiftçinin kayıp kazları telef olmuş halde bulunduÖnceki Haber

Tarsus’ta çiftçinin kayıp kazları telef...

Başkan Çopuroğlu Genişletilmiş İl Başkanları ToplantısındaSonraki Haber

Başkan Çopuroğlu Genişletilmiş İl Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar