19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

Kendimi iyi hissetmiyorum mesajının ardından evinde ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kendimi iyi hissetmiyorum mesajının ardından evinde ölü bulundu
Abone ol
BURDUR'UN BUCAK İLÇESİNDE YAŞLI ANNESİYLE BİRLİKTE YAŞAYAN VE SON OLARAK YAKINLARINA KENDİNİ KÖTÜ HİSSETTİĞİ YÖNÜNDE MESAJ ATAN 60 YAŞINDAKİ ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. OĞLUNUN ÖLÜMÜNDEN HABERİ OLMAYAN ANNE İSE, OLAYA TANIK OLMAMASI İÇİN YAKINLARI TARAFINDAN AŞI BAHANESİYLE EVDEN ÇIKARTILARAK HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ.

Burdur’un Bucak ilçesinde, annesiyle birlikte yaşayan ve son olarak yakınlarına kendini kötü hissettiği yönünde mesaj atan 60 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Oğlunun ölümünden haberi olmayan anne ise olaya tanık olmaması için yakınları tarafından aşı bahanesiyle evden çıkartılarak hastaneye götürüldü.


Olay, dün gece saatlerinde Pazar Mahallesi 3601 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde yaşlı annesiyle birlikte yaşayan Yalçın Barçın (60), attığı son mesajında kendisini kötü hissettiğini belirtti. Bunun üzerine kendisine ulaşamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bu sırada evde uyuyan ve işitme rahatsızlığı buluna Barçın’ın yaşlı annesi kapıyı açmaması üzerine bölgeye itfaiye, polis, ambulans ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Polis ekipleri itfaiye merdiveni yardımıyla eve girerek, Barçın’ı hareketsiz halde buldu. Yapılan incelemeler sonucu Barçın’ın hayatını kaybettiği belirlendi.



Oğlunun ölümünden habersiz olan anne ‘aşı’ bahanesiyle evden çıkartıldı


Binaya aynı zamanda giren Barçın’ın yakınları ise, tüm olup bitenlerden habersiz olan anneyi ‘aşı yaptırmaya götüreceğiz seni’ diyerek olay yerinden uzaklaştırdı.


Olay yeri incelemesinin ardından cenaze Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tezgahlar palamut doldu, vatandaş balık haline akın ettiÖnceki Haber

Tezgahlar palamut doldu, vatandaş balık...

Elazığda ikametgah yangınıSonraki Haber

Elazığda ikametgah yangını

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar