29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Kastamonuda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kastamonuda feci kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Abone ol
KASTAMONU'DA 4 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ ÖLDÜ, 5 KİŞİ YARALANDI. CAN PAZARININ YAŞANDIĞI KAZAYI ANLATAN VATANDAŞ, “ARAÇ ÜZERİMİZE UÇTU, SONRA ARKADAKİ ARAÇLARA ÇARPTI” DEDİ.

Kastamonu’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazayı anlatan vatandaş, “Araç üzerimize uçtu, sonra arkadaki araçlara çarptı” dedi.



Kaza, Kastamonu-Taşköprü karayolu Bük köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen Toyota marka aracın sürücüsü, önüne çıkan motosiklete çarpmamak için manevra yapınca yolun karşı şeridine geçti. Takla atarak karşı şeride geçen otomobil, önce minibüse, ardından da 2 araca daha çarptı. Otomobilin çarptığı minibüs ise kaza yerinden yaklaşık 300 metre ileride durabildi. Kazanın ardından can pazarının yaşandığı olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada Tuncel Yılmaz, Veli Özdemir ve Şükrü Güler hayatını kaybetti. Yaralanan Adem Z. (51), Ziya B. (55), Nezahat G. (50), Mustafa S. (42) ve Mehmet K. (44) ambulanslara bindirilerek Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ve sağlık ekipleri, el fenerleriyle çevrede başka yaralı olup olmadığını aradı.



"Karşı şeritten uçarak üzerimize geldi"


Can pazarının yaşandığı kaza anını anlatan Suat Kıroğlu, “Biz, Samsun’a gidiyorduk. Karşı şeritten uçarak üzerimize geldi. Önce bizim aracımıza çarptı, ardından arkadan gelen araçlara çarptı. Bize çarptıktan sonrasını biz göremedik. Ancak 300 metre ileride durabildik biz. Aracımız devrilmedi. Şansa el frenini çektik ve gelip burada durduk. İki kişiyi kontrol amaçlı hastaneye getirdiler. Aracımız, ilk bize çarpmanın etkisiyle bu hale geldi. Biz başka hiçbir yere çarpmadık. Araba çarpınca bu hale geldik” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul İl Emniyet Müdürü Aktaş Şişlide asayiş uygulamasına katıldıÖnceki Haber

İstanbul İl Emniyet Müdürü Aktaş Şişlide...

Çalıntı araçla polis ekiplerinden kaçan şahıs yakalandıSonraki Haber

Çalıntı araçla polis ekiplerinden kaçan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar