29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3677
EURO34.9763
ALTIN2325.0

Kariye Merkezi, iş arayanlara projeler üretmeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kariye Merkezi, iş arayanlara projeler üretmeye devam ediyor
Abone ol
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ÖNCÜLÜĞÜNDE KURULAN KARİYER MERKEZİ İŞ ARAYANLARA, ÖĞRENCİLERE VE İŞVERENLERE YÖNELİK BAŞARILI PROJELERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR. KARİYER MERKEZİ KOORDİNASYONUNDA HAYATA GEÇİRİLEN “YETENEK DÖNÜŞÜM" PROJESİ İLE GENÇLER HEM MESLEK KAZANIYOR HEM DE İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde kurulan Kariyer Merkezi iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi koordinasyonunda hayata geçirilen “Yetenek Dönüşüm" projesi ile gençler hem meslek kazanıyor hem de iş dünyasına hazırlanıyor.


Yetenek Dönüşüm projesinde devam eden 3 mesleki eğitim programının kursiyerlerine yönelik “Etkili İş Arama Teknikleri” eğitimleri verildi.Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, otomasyon, yapay zeka ve dijital teknolojilerin çalışma hayatını derinden etkilediğini, işlerin tanımı, içerikleri, çalışma şekilleri ve işverenin beklediği yetenek setlerinin değiştiği günümüzde, Kariyer Merkezi’nin iş gücü piyasasının dinamikleriyle işbirliğine dayalı projelerle değişime öncülük ettiğinin altını çizdi. Özada, ‘Dijital Liderler Mersin’de projesi ile kurumları geleceğin iş dünyasına hazırlamak, dijitalleşme ve insan kaynakları uygulamaları konularındaki 20 programa bin 750 kişinin katıldığını, ‘Kariyer Mersin’ projesi ile de özellikle kentteki üniversiteler işbirliğinde 5 etkinliğe 9 bin 500 kişinin katıldığını ifade etti. Özada, ayrıca ‘Mülakat Simülasyonu’ projesiyle iş arayan ve işverenleri buluşturarak, iş arayanlara mülakat deneyimi kazandıran 181 mülakat simülasyonu etkinliğine ise 3 bin 360 kişinin katılım sağladığını kaydetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sümela Manastırında 15 Ağustosta 9. kez ayin yapılacakÖnceki Haber

Sümela Manastırında 15 Ağustosta 9. kez...

6ıncı kattan düşen adam hayatını kaybettiSonraki Haber

6ıncı kattan düşen adam hayatını kaybett...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar