04 Temmuz, 2024, Perşembe
DOLAR32.5732
EURO35.2346
ALTIN2466
Yusuf Cinkara Otomotiv

Karbon Peeling Yöntemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karbon Peeling Yöntemi
Abone ol
Karbon peeling işlemi lazer ile yapılan gençleştirme yöntemidir. Bu peeling sayesinde soyma işlemine gerek kalmadan ciltteki lekeler, yağlı tabaka ve cilt kuruluğu giderilir. Cildinizin sağlıklı ve pamuksu yüzeye kavuşmasını sağlar.

Karbon peeling işlemi lazer ile yapılan gençleştirme yöntemidir. Bu peeling sayesinde soyma işlemine gerek kalmadan ciltteki lekeler, yağlı tabaka ve cilt kuruluğu giderilir. Cildinizin sağlıklı ve pamuksu yüzeye kavuşmasını sağlar.

Karbon Peeling Nasıl Yapılır?

Karbon peeling işleminden önce cildiniz temizlenerek uygulama için hazır hale getirilir. Daha sonra cildinize karbon krem sürülerek bir süre bekletilir.

Karbon cildinizle iyice harmanlandıktan sonra lazer ışını sayesinde ısı berilir ve ölü tabaka deriden ayrılmaya başlar karbon tabaka patlatılarak sağlıklı tabakanın oljsmasi sağlanır.

Son olarak cilt gençleştirme işlemi uygulanarak hücre yenilenmesi sağlanır. İşlem ortalama 20 dakika sürmektedir.

Karbon Peeling Ne İşe Yarar?

Seanslarınızın bittikten sonra aylarca aynı işlemi uygulamanıza gerek kalmadan ortalama 1,5 yıl cilt hücresi yeniliği sağlanmış olmaktadır. İster yaz ister kış aylarında uygulayabileceğiniz bu yöntemle cildinize hava aldırıp ölü tabakadan kurtulmuş olursunuz. Eğer yaz mevsiminde yaptırıyorsanız çok fazla güneş ışınlarına maruz kalmamanız gerekir.

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Özellikle cilt lekeleri ve akne sorunları yaşayanlar için sıklıkla tavsiye edilen uygulamalardan biri karbon peeling yöntemidir. Bu işlem isteyen herkes tarafından yapılabilir. Ayrıca ciltteki siyah nokta ve gözenek sorunları içinde karbon peeling uygulaması yapılmaktadır. .

Karbon Peeling Neden Yaptırmalıyız?

Kısa sürede hızlı ve etkili sonuçlar elde edebileceğiniz son dönemin popüler uygulamalarından biri de karbon peeling tedavisidir. Yaklaşık 10 seans süren uygulamalarda 2.seanstan sonra gözle görülür bir şekilde gençleştirme ve ciltte yenilik gözlemlenir.

Karbon Peeling Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

Karbon peeling öncelikle cildinizdeki gözeneklerin temizlenmesi için çok etkili bir yöntemdir. Ayrıca ciltteki lekeler, akneler ve siyah nokta gibi istenmeyen durumları ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Cildinize parlaklık vererek yağ oranını dengeler.

Lazer Epilasyon Nedir?

Geleneksel yöntemlerin aksine son teknoloji lazer makineleriyle atış yapılarak kıl köklerinin büyümesini lazer epilasyon ile engelleyen yöntemin adidir.

Işık teknoloji ile tek tek kıl köklerine atışlar yapılarak deri altındaki kıl köklerinin uyuşması sağlanır. Kıl folikülüne isabet eden lazer ışınları kıl rengini hedef alarak kökten uyuşturma sağlar.

Epilasyonun ışın miktarı kıl kökünün şekline bağlı olarak rengine, kalınlığına ve türüne göre değişiklik göstermektedir.

Genellikle koyu renk kıl köklerini algılamakta oldukça başarılı olan lazer cihazları, aynı işlemi beyaz tüy ve kıl kökleri için uygulandığında olumsuz sonuçlar verebilir.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon işlemi için uzman ve bilirkişilere çalışmanız son derece önemlidir. Öncelikle atış yapılacak olan bölge temizlenerek deri üstündeki tüyler alınarak deri temizliği sağlanır.

Lazer makinesi ile tüm bölge taranarak foliküle yapılan atışlar sayesinde kıl kökleri uyutulur kıl tipine ve kalınlığına göre seans süreleri kişiden kişiye değişiklik gösterir. Genellikle bir kaç seans sonra tüylerde ciddi oranda azalma görülür.

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Lazer epilasyon işleminin 5 farklı çeşidi bulunmaktadır. Bunlar arasında en çok tercih edilen ışık atışı yapılarak kıl köklerinin uyutulmasını sağlayan ışıklı epilasyon işlemidir.

Bunun dışında cımbızlı, ampullü, jelli ve iğneli olmak üzere 4 farklı yöntemi daha bulunur.

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Altın iğne uygulaması için önce kişiye göre belli bir uygulama programı hazırlanır. Cilt yüzeyi temizlenerek mikroplardan arındırılır. Ve işlem öncesi uyuşturucu krem uygulamasi yapilir altın iğne adını radyofrekans cihazının ucundaki iğnelerden almaktadir.

Bu cihazla cilt yüzeyine temas ettirilerek ciltteki kusurların tedavisi sağlanır.

Altın İğne Uygulaması Ne İşe Yarar?

Altın iğne seans sayısı arttıkça etki derecesi de aynı ölçüde artmaktadır. Sadece cilt lekeleri için değil aynı zamanda cilt tonunun dengeleesi ve kırışıklıkların giderilmesinde de kullanılan popüler bir uygulamadır.

Günlük hayatınızı etkilemeyen bu yöntem sayesinde cildinizde oluşan kirikliklardan ve aknelerden kolayca kurtulmanızı sağlar. Cilt gözeneklerinin de seans sonrasında sikilasmaya başladığı görülmektedir.

Altın İğne Hangi Mevsimde Yapılır?

Dört mevsim uygulanmasi mümkün olan bu yöntem yaz aylarinda tercih edilecekse çok fazla gunes ışınlarına maruz kalinmamasi gerekmektedir.

Uygulamanın etkisine nazaran fiyatları uygun olan altın ohne tedavisi için çeşitli sağlık klinikleri ve estetistenlerle görüşerek fiyat bilgisi alabilirisniz.

Altın İğne Fiyatları

Uygulanan bölgeye ve cilt tipine altın iğne göre farklılık göstermekle beraber kliniklerin kendi fiyat policeleriyle ilgili görüşmeniz gerekmektedir. Seans sayıları ve uygulama yapılan bölge ve işlemler fiyatlatda degiskenliklere sebep olabilmektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya yaşlanıyor, evde sağlık ve bakım hizmetlerinin önemi artıyorÖnceki Haber

Dünya yaşlanıyor, evde sağlık ve bakım h...

Katarakt AmeliyatıSonraki Haber

Katarakt Ameliyatı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar