28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

KAPIKAYAFEST çok renkli geçecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAPIKAYAFEST çok renkli geçecek
Abone ol
BAFRA BELEDİYESİ, BU YIL DÖRDÜNCÜSÜ DÜZENLENECEK KAPIKAYAFEST’TE SPOR VE DOĞA TUTKUNLARINI YENİDEN BİR ARAYA GETİRMEK İÇİN HAZIRLIKLARI SÜRDÜRÜYOR. PANDEMİ NEDENİYLE 2020 VE 2021 YILLARINDA GERÇEKLEŞTİRİLEMEYEN KAPIKAYEFEST’İN BU YIL DAHA DA YÜKSELEN BEKLENTİLERE CEVAP VEREBİLMESİ İÇİN YOĞUN BİR TEMPODA HAZIRLANDIKLARINI BELİRTEN BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ, “BAFRA’MIZIN TARİHİ DEĞERLERİNİ BARINDIRAN KIZILIRMAK’IN YANI BAŞINDA ASAR KALE VE PAFLAGONYA KAYA MEZARLARININ ARASINDAKİ EŞSİZ MANZARA İLE DOĞA VE SPOR TUTKUNLARINI BU YIL DA MİSAFİR EDECEĞİZ. GEÇTİĞİMİZ YILLARDAN EDİNDİĞİMİZ İZLENİMLERİ DİKKATE ALARAK DETAYLI BİR HAZIRLIK İÇERİSİNDEYİZ. KATILIMCILARIMIZI, KONUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYABİLMEK İÇİN GEREKEN ÇALIŞMALARIMIZI TİTİZLİK İÇERİSİNDE VE ÖZENLE SÜRDÜRÜYORUZ” DEDİ.

Pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali (KAPIKAYAFEST) bu yıl daha kapsamlı gerçekleştirilecek.


Bafra Belediyesi, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek KAPIKAYAFEST’te spor ve doğa tutkunlarını yeniden bir araya getirmek için hazırlıkları sürdürüyor. Pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilemeyen KAPIKAYEFEST’in bu yıl daha da yükselen beklentilere cevap verebilmesi için yoğun bir tempoda hazırlandıklarını belirten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızın tarihi değerlerini barındıran Kızılırmak’ın yanı başında Asar Kale ve Paflagonya Kaya Mezarlarının arasındaki eşsiz manzara ile doğa ve spor tutkunlarını bu yıl da misafir edeceğiz. Geçtiğimiz yıllardan edindiğimiz izlenimleri dikkate alarak detaylı bir hazırlık içerisindeyiz. Katılımcılarımızı, konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek için gereken çalışmalarımızı titizlik içerisinde ve özenle sürdürüyoruz” dedi.



“Festivalimiz bu yıl çok daha güzel olacak”


KAPIKAYAFEST’in Bafra’nın marka değerini yükseltecek değere ve öneme sahip olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, “Festival, bölgemizdeki yüksek dağların yamaç paraşütüne, yürüyüş rotalarının dağcılığa ve Kızılırmak’ın su sporlarına elverişli olmasıdır, tarihi bir mirasın içerinde kalması benzer festivaller arasında bizleri avantajlı kılıyor. Bu gerçek ışığında her detayın üzerinde hassasiyetle duruyor, farklı ve yeni neler yapılabileceğimiz noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 4. Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivalimiz bu yıl çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.


KAPIKAYFEST kamp, fotoğrafçılık, workshop çalışmaları, jet boat turları, ATV turları, yamaç paraşütü, bisiklet turları, tandem ve single uçuşları gibi çok değişik bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak.


İlki 2017 yılında 25 bin, son festivalde ise 50 bin kişinin üzerinde katılımla yapılan ve çeşitli spor dallarını aynı ortamda sunarak ulusal ve uluslararası birçok sporcuyu ve doğaseverleri bir araya getiren festivale bu yıl rekor düzeyde katılım bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye'de Narkotik stantlarında, vatandaşlar bilgilendirildiÖnceki Haber

Osmaniye'de Narkotik stantlarında, vatan...

45. Uluslararası Giresun Aksu Festivalinde gelenekler yerine getirildiSonraki Haber

45. Uluslararası Giresun Aksu Festivalin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar