29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3894
EURO35.0172
ALTIN2323.7

Kahramankazanda yemekler soğumadan vatandaşa ikram ediliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramankazanda yemekler soğumadan vatandaşa ikram ediliyor
Abone ol
KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ, İHTİYAÇ SAHİBİ, HASTA, YAŞLI VE EVLERİNDEN ÇIKMA KISITLAMASI BULUNAN VATANDAŞLARA YÖNELİK ÜCRETSİZ SICAK YEMEK SERVİSİ HİZMETİ VERİYOR. BELEDİYE YEMEKHANESİNDE HİJYENİK KOŞULLARDA VE EN KALİTELİ MALZEMELER KULLANILARAK HAZIRLANAN YEMEKLER SICAK ŞEKİLDE VATANDAŞLARIN AYAĞINA KADAR GÖTÜRÜLEREK İKRAM EDİLİYOR.

Ankara’da Kahramankazan Belediyesi, ihtiyaç sahibi, hasta, yaşlı ve evlerinden çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek servisi hizmeti veriyor. Belediye yemekhanesinde hijyenik koşullarda ve en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler, sıcak şekilde vatandaşların ayağına kadar götürülüyor.


Kahramankazan Belediyesi, talep eden vatandaşlara verdiği ücretsiz sıcak yemek hizmetini kesintisiz sürdürüyor. Belediye bu kapsamda ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, hasta, yaşlı ve evlerinden çıkma kısıtlaması bulunan vatandaşlara ücretsiz olarak sıcak yemek servisi yapıyor. Belediyenin yemekhanesinde hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler, ekipler tarafından vatandaşlara sıcak şekilde servis ediliyor. Ücretsiz sıcak yemek hizmetinden faydalanan vatandaşlar, uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirtiyor.


Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptıkları sıcak yemek servisi hizmetinin aksamadan sürdüğünü söyledi. Kahramankazan’da sevgi, hoşgörü, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma içinde yaşadıklarını belirten Oğuz, “Kahramankazan’ımızda 57 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Ailemizin hiçbir ferdini yalnız bırakmıyoruz. Hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı asla unutmuyoruz. Vatandaşlarımızla ekmeğimizi bölüşüyor, aşımızı paylaşıyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını hemşehrilerimiz için sonuna kadar kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar