29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Jandarmadan Kemersiz Toka Takma, Hayattan Kopma” projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan Kemersiz Toka Takma, Hayattan Kopma” projesi
Abone ol
VALİ YAZICI, DEMRE İLÇESİ’NDE JANDARMA TRAFİK KONTROL NOKTASINI ZİYARET EDİP, JANDARMA KOMUTANLIĞI’NIN “KEMERSİZ TOKA TAKMA, HAYATTAN KOPMA” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE YAPTIĞI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Demre ilçesinde "Kemersiz Toka Takma, Hayattan Kopma” projesi başlatıldı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı, jandarma trafik kontrol noktasını ziyaret edip, projesi çerçevesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yazıcı, emniyet kemeri takmanın ölümlü kazaların engellenmesindeki önemine vurgu yaparak sürücüleri kemer takmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.



Çocukları tebrik etti


Trafik kontrol noktasında Vali Yazıcı’yı anne ve babalarının kullandıkları araçlardaki tokaları getiren çocuklar karşıladı. Çocukların bu örnek davranışlarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, “Hepinizi tebrik ediyorum. Çok doğru bir iş yaptınız. Emniyet kemeri hayat kurtarır. Sürücüler bu tokaları takarak can güvenliklerini tehlikeye atıyorlar. Ne mutlu ki anne babalarınıza sizin gibi bilinçli çocukları var. Büyüklerinizi uyarın. Sakın toka takmasınlar. Emniyet kemerlerini düzgünce takarak yola öyle çıksınlar. Sizler de arka koltukta otursanız dahi emniyet kemerinizi mutlaka takın. Anneleriniz, babalarınız, büyükleriniz fark etmez kimin kemer yerine toka taktığını görürseniz hemen alın ve jandarma ya da polis abilerinize, ablalarınıza getirin. Sizler bilinçli olduğunuz sürece büyükleriniz de daha bilinçli olacaktır. Her birinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum” ifadelerini kullandı.



“Bayramı yasa boğmayalım”


Toka getiren çocuklarla sohbet eden Vali Yazıcı, çocuklara sinema bileti, akvaryum bileti, boyama kitabı gibi hediyeler verdi. Çocukları ve ailelerini trafik kuralarına uyma noktasında daha bilinçli olmaya davet etti.


Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte trafikte yoğunluğun daha da artacağına vurgu yapan Vali Yazıcı; “Kurban Bayramımız da yaklaşıyor. Lütfen sevdiklerimizle mutlu huzurlu geçireceğimiz bayramımızı trafik kazaları yüzünden yasa, hüzne boğmayalım. Ekiplerimiz yollarda sizlerin huzur ve güven içerisinde seyahat etmeniz için denetimlerini artırarak görev başında olacaklar. Tüm sürücülerimizi ve yolcularımızı trafik kurallarına azami ölçüde uymaya davet ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Isparta’da Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri hayata hazırlanıyorÖnceki Haber

Isparta’da Mesleki Eğitim Merkezi öğrenc...

Malatya Hayvan Pazarında kurbanlıklar hazır, alıcılarını bekliyorSonraki Haber

Malatya Hayvan Pazarında kurbanlıklar ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar