19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5969
EURO34.8125
ALTIN2488.9

İYİ Parti’den Mardin çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’den Mardin çıkarması
Abone ol
Doğu mesaisi gerçekleştiren İYİ Parti’de Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu, gittikleri her yerde Türkiye’nin müşterek problemlerine karşı müşterek çözümler üretebilmek adına gayret sarf ettiklerini belirterek, ”Maalesef bu hükümet döneminde vatandaşlarımız sanki örs ile çekiç arasında sıkıştırılmış demir gibi dövülüyor” dedi.

MARDİN (İGFA) - İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, beraberinde İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Salim Ensarioğlu ve bazı genel kurul üyeleri ile partisinin Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti.Mardin’de ve ilçelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İYİ parti heyeti daha sonra il başkanlık binasında partiye yeni katılanlara parti rozeti taktı.

İl Başkanı Süleyman Akar ve partililer ile görüşen Dervişoğlu, Mardin programını tamamladıktan sonra Batman ve Diyarbakır'da ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi.

Gittiğimiz her yerde Türkiye'nin müşterek problemlerine karşı müşterek çözümler üretebilmek adına gayret sarf ettiklerini belirten Dervişoğlu” Türkiye'nin batısındaki problem neyse güney doğusundaki problem aynı olduğunu gördük.. Ekonomik sıkıntıların ve adalet arayışlarının fevkinde bölgemizde bir de DEDAŞ probleminin olduğuna şahitlik ettik. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grubu bulunan parti olarak, bu problemin çözme noktasında elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. Vatandaşlarımız sanki örs ile çekiç sıkıştırılmış demir gibi dövülüyor. Bir tarafta iktidar, diğer tarafta bahse konu olan diğer parti tarafından (HDP). İYİ Parti, Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu sıkıntıları aşmak noktasıyla milletiyle birlikte hareket ederek bir üçüncü yolu temsil ediyor" dedi.

Genel Sekreter Uğur Poyraz da partilerinin gücünü milletten aldığını ve önemli bir siyasi duruş gösterdiğini kaydetti. Bundan sonra Güneydoğu bölgesinde çok daha aktif çok daha görünür olacaklarını söyleyen Poyraz, “Amacımız burada siyasi propaganda değil öncelikle vatandaşımızın, esnafımızın, işçimizin ve çiftçimizin dertlerini dinleyebilmek. Dinlediğimiz dertleri en yüksek tondan iktidara haykıra bilmek. İktidar bunu duyar, duymaz. Bu iktidarın değerlendirmesi ve onun sonuçlarına katlanacağı bir tavırdır. Ama İYİ Parti her daim milletten aldığı gücü ve milletin ihtiyaçlarını kamuoyunda hiçbir çekincesi olmadan hiçbir sansüre mahal vermeden en yüksek tonda dile getirecek” ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Salim Ensarioğlu da Türkiye'de ilk defa genel başkanlarının salgına rağmen esnaf gezisi yaptığını, diğer siyasi partilerin de kendilerini taklit ettiğini ifade etti.

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar ise “Bugün Kızıltepe’de esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Ekonomik darboğazdan dolayı adeta can çekişiyor. Aynı sorunu Organize Sanayi Bölgesi'nde de gördük. Özellikle Kızıltepe ve Derik’te geçimini tarımla sağlayan vatandaşlarımızın DEDAŞ’tan muzdarip olduklarını daha önce de biliyorduk. Bu sorunu daha önce Enerji Bakanlığı'na cevaplaması için soru önergesini vermiştik, ancak önergelerimize arzu ettiğimiz şekilde cevap verilemedi. Bölge halkı maalesef 20 yıldır iki parti (AK Parti-HDP) arasında sıkıştırılmış. Biz İYİ Parti olarak, 3’üncü bir alternatif bir kapı açma adına seçmenin kendisinin veli-i nimeti olduğunu hatırlasın” diye konuştu




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar