29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.489
EURO35.1409
ALTIN2325.9

İlçe emniyet müdürüne veda yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlçe emniyet müdürüne veda yemeği
Abone ol
ÇORUM'UN OSMANCIK İLÇESİNDE GÖREV YAPARKEN BAŞKA İLLERE TAYİNİ ÇIKAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ VE BÖLGE TRAFİK BAŞKOMİSERİ İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ.

Çorum’un Osmancık ilçesinde görev yaparken başka illere tayini çıkan İlçe Emniyet Müdürü ve Bölge Trafik Başkomiseri için veda yemeği düzenlendi.


Kırıkkale’ye tayini çıkan Emniyet Müdürü Haluk Karslıoğlu ve Ankara’ya tayini çıkan Bölge Trafik Başkomiseri Ali Arık için Asya Tesislerinde bir veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Kaymakam Ayhan Akpay, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Nimetullah Özer, Jandarma Komutanı Nuri Uyar, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Dilbaz, emniyet mensupları ve kurum amirleri katıldı.


Yemekte konuşan ilçe Kaymakamı Ayhan Akpay, birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğu Karslıoğlu ve Arık’a gittikleri yerlerde başarılar diledi. Osmancık’tan, çok güzel duygularla ayrıldıklarını belirten Karslıoğlu ve Arık’a plaket verilirken Milletvekili Oğuzhan Kaya’da bir konuşma yaparak, Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında emeği olan Karslıoğlu’na teşekkür edip binanın Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda ilk sırada ihale edileceğini söyledi.


Milletvekili Kaya, "Haluk Müdür her şeyden önce iyi bir polisti yani işini iyi yapan, sahada devletin duruşunu, devletin gücünü gösteren bir teşkilata sahipti ve arkadaşlarının yardımıyla da bugüne kadar çalıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatının başlamasında kaymakam bey ve müdürümüzle beraber çalıştık belli bir aşamaya geldi. Şimdi Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda ilk sırada ve ihale edilecek. Bin 700 metrekare bir Emniyet Müdürlüğünü ilçemize kazandırmış olacağız. Kendisinin de emekleri çoktur bir kez daha tebrik ediyorum. Çünkü dikkatli ve titiz çalışmasıyla projeye 100 metrekare daha kazandırmıştır” dedi.



"Osmancık değişime, gelişime açık bir ilçe"


Konuşmasında "devletin dini, dili, siyaseti olmaz" diyen milletvekili Kaya, “Osmancık değişime, gelişime açık bir şehir. İnşallah daha güzel bir şehir olacak. Tüm kurum müdürlerimize de teşekkür ediyorum. Herkes işini layıkıyla ve fazlasıyla yapıyor. İnşallah hep beraber daha güzel işler yapacağız. Adaleti üretim anlayışımızın temeline koyarak, çevresini de ahlakla şekillendirerek, hiçbir ayrı gayrıya yol açmadan bizim anlayışımız bu. Kim işini iyi yapıyorsa en iyi kişi odur. Yani devletin dini, dili, siyaset olmaz, devletin dini, dili adalettir, onun için sizden de beklentimiz bu yöndedir" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaelide Muay Thai rüzgarı esecekÖnceki Haber

Kocaelide Muay Thai rüzgarı esecek

Toprak Dede fidanlara çocukları gibi ilgileniyorSonraki Haber

Toprak Dede fidanlara çocukları gibi ilg...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar