28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3177
EURO35.1247
ALTIN2293.4

HÜDA-PAR’dan gazetemize ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HÜDA-PAR’dan gazetemize ziyaret
Abone ol
Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Osmaniye Merkez ilçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizin yazı işleri Müdürüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Osmaniye Merkez ilçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetemizin yazı işleri Müdürüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Hüda-Par Osmaniye Merkez İlçe Başkanı  Abdulkadir Alakuş ile Yönetim Kurulu üyesi  Fuat Kaymaz gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bardak’ı ofisinde ziyaret ederek, ülke ve dünya gündemi ile ilgili  görüşlerini açıkladılar.

Ziyaret sırasında konuşan Hüda-Par Osmaniye Merkez ilçe Başkanı Abulkadir Alakuş, ülke gündeminin halkın sıkıntılarını tartışmak yerine, farklı olaylara çekilmeye yönelik olmasından kaygı duyduklarını söyledi.

Gazetemiz ofisini ziyaret ederek, çalışmaları ve gündemdeki olayları basınla paylaşmak istediğini belirten Hüda-Par Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir Alakuş; “Bizim parti anlayışımız; öncelikle halkımızın refah ve mutlu yaşaması olarak değerlendiriyoruz.

Bugünkü yapılan siyasetin çirkinliğinden hepimiz şikayetçiyiz. İktidarı ve muhalefeti ile halkın gündemi yerine başka olaylar tartışılıyor. Çirkin sözler kullanılarak siyaset yapılması bizim kültür ve ahlak anlayışımıza sığmıyor.

Son yapılan zamların tartışılması gerekirken gündemi başka yönlere çekme olayları doğru bir siyaset anlayışı değildir. Halkımız geçinebilmek için ekmek bulamaz durumda iken, iktidar ile Ana muhalefet partilerinin birbirleri ile farklı gündemler oluşturarak tartışmalarını bırakarak, gerçek gündeme dönmelerini istiyoruz.  

Kış mevsiminde evlerinde ısınamayan insanlarımızı, ekmek alamayan vatandaşlarımızı, okuyabilmek uğruna çalışan gençlerimizin sorunlarına çözüm bulmalıyız. Açları doyurmaz, yoksula el uzatmak isek bizim inançlarımız ve milli duygularımızın da hesabını vermemiz zor olacaktır.  

Bu gemi batarsa hep birlikte batarız. Bunun bilincinde olunmasını istiyoruz. Türkiye hepimizin ülkesi, bizleri ancak kendi gücümüz kurtarabilir, başkalarının bizleri kurtarmasını beklemek ve onlardan medet ummak gibi bir düşünmemiz olmamalıdır.

Bugünkü iktidar yöneticilerini de muhalefettekilerin konuşmalarını da halkın sağlıklı ve huzurlu yaşamaları üzerine yapmaları yönünde olmasını istiyoruz. “dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar