24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.553
EURO34.8755
ALTIN2426.9

Hızlı, Güvenli ve Doğal Et ve Şarküteri Ürünleri: Avşar Çiftliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hızlı, Güvenli ve Doğal Et ve Şarküteri Ürünleri: Avşar Çiftliği
Abone ol
1988 yılından günümüze dek Afyonkarahisar’da hizmet veren Avşar Çiftliği, dijital alışveriş imkanlarıyla lezzetlerini Türkiye’nin her noktasıyla buluşturuyor.

1988 yılından günümüze dek Afyonkarahisar’da hizmet veren Avşar Çiftliği, dijital alışveriş imkanlarıyla lezzetlerini Türkiye’nin her noktasıyla buluşturuyor.

Et ve şarküteri ürünlerine dair aranan her ürünün bulunabileceği çiftliğin web sitesinden güvenle alışveriş yapmak mümkün. Güvenli ödeme ve özel kargolama ayrıcalıkları sunan Avşar Çiftliği, %100 doğal ürünleriyle sofraları doğallıkla dolduruyor.

Avşar Çiftliği’nin zengin ürün çeşitliliği içerisinde et ve şarküteri ürünlerinin yanı sıra sofralara doğallık katacak farklı lezzetler de bulunuyor.

Afyon’la özdeşleşen dünyaca ünlü lezzetlerden olan lokum çeşitlerine de Avşar Çiftliği üzerinden ulaşmak mümkün. Tamamen doğal ürünler kullanılarak imal edilen özel Afyon Lokumunun yanı sıra süt ürünleri de çiftliğin ürün çeşitleri arasında yer alıyor.

Sucuktan Salama, Sosisten Pastırmaya Her Şey %100 Doğal

www.avsarciftligi.com zengin ürün çeşitliliğiyle evlerde ihtiyaç duyulan her türden şarküteri ve et ürününe %100 doğallıkla ulaşmak mümkün. Sucuktan salama, sosisten pastırmaya kadar her ürünün %100 doğal olarak üretildiği Avşar Çiftliği, her ürününü kendi yetiştirdiği hayvanlardan imal ediyor. Çiftlikte yer alan tüm hayvanlar tamamen doğal beslenme düzeniyle büyütülüyor.

Çiftlikte yetiştirilen hayvanların doğal gelişimleri Avşar Çiftliği’nin uzman ekipleri tarafından takip ediliyor. Özenle yetiştirilen hayvanlardan elde edilen sucuk, pastırma, salam, füme et, kuru et, sosis, dana kavurma, füme et gibi et ve şarküteri ürünleri Türkiye’nin her köşesindeki sofralara kadar uzanıyor.

Güvenli Alışveriş ve Özel Gıda Vakumlu Kargo Avantajı

Avşar Çiftliği %100 doğal et ve şarküteri ürünlerine kolaylıkla ulaşma imkanının yanı sıra güvenli alışveriş ve özel paketleme seçenekleriyle de çeşitli avantajlar vadediyor. Çiftliğin web sitesi üzerinden Türkiye’nin her bölgesinden sipariş vermek mümkün. Üstelik paketleme ve gönderim süreci ürünlerin hassasiyeti nedeniyle özel olarak düşünülmüştür.

Avşar Çiftliği’nin web sitesi üzerinden verilen online siparişlerde gönderim, gıda vakumlu özel soğuk zincir kargolarıyla yapılıyor. Böylelikle ürünlerin zarar görmesi tamamen engellenirken, etin sofralara uzanan sürecinde lezzetinde herhangi bir farklılık oluşmuyor. %100 doğal et ve şarküteri ürünlerine Avşar Çiftliği üzerinden güvenle ve konforla sahip olabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evlilikte 30 yılı devirmiş annelere ziyaretÖnceki Haber

Evlilikte 30 yılı devirmiş annelere ziya...

Salihlide yem bitkisi hasadı gerçekleştirildiSonraki Haber

Salihlide yem bitkisi hasadı gerçekleşti...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar