29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Hazırlık maçlarıyla eksiklikler tespit edilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hazırlık maçlarıyla eksiklikler tespit edilecek
Abone ol
YENİ SEZON ÖNCESİ 14 GÜNLÜK ÇALIŞMA SÜRECİNİ DEĞERLENDİREN TFF 2. LİG EKİPLERİNDEN TURGUTLUSPOR’UN TEKNİK DİREKTÖRÜ KAZIM AKGÜN, “SEZON ÖNCESİ 3 VEYA 4 HAZIRLIK MAÇI OYNAMAYI PLANLIYORUZ. OYNAYACAĞIMIZ MAÇLAR BİZİM İÇİN TAKTİK OLARAK BİR ÖLÇÜ AMA SONUÇLARI AÇISINDAN, LİGİN DEĞERLENDİRİLMESİ AÇISINDAN BİR ÖNEM ARZ ETMİYOR. BU MAÇLARDA EKSİKLERİMİZİ GÖRÜP O YÖNDE BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ." DİYE KONUŞTU.

Yeni sezon öncesi 14 günlük çalışma sürecini değerlendiren TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor’un Teknik Direktörü Kazım Akgün, “Sezon öncesi 3 veya 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Oynayacağımız maçlar bizim için taktik olarak bir ölçü ama sonuçları açısından, ligin değerlendirilmesi açısından bir önem arz etmiyor. Bu maçlarda eksiklerimizi görüp o yönde bir çalışma gerçekleştireceğiz." diye konuştu.


Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Turgutluspor, günde çift antrenman yaparak 2021-2022 sezonuna hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi 14 günlük çalışma sürecini değerlendiren Turgutluspor Teknik Direktörü Kazım Akgün, “12 Temmuz’da kendi tesislerimizde start verdik. 14 günde sadece bayramdan dolayı oyuncularımıza 3 gün izin verdik. Kalan 11 günde sabah-akşam olmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oldukça yoğun bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Oyuncularımın performansından oldukça memnunum. Hepsi canla başla çalışıp, istediklerimizi harfiyen yerine getiriyorlar. Biraz yorucu geçmesine rağmen oyuncuların performansları çok memnun edici. Sezon öncesi 3 veya 4 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Oynayacağımız maçlar bizim için taktik olarak bir ölçü ama sonuçları açısından, ligin değerlendirilmesi açısından bir önem arz etmiyor. Bu maçlarda eksiklerimizi görüp o yönde bir çalışma gerçekleştireceğiz." diye konuştu.


Transfer çalışmaları hakkında konuşan Teknik Direktör Kazım Akgün, "Yeni sezon öncesi kadromuza 8 oyuncu takviye yaptık. Bunların 2’si kaleci. Orta sahaya oyuncu bakıyoruz. Alternatifli bir kadro oluşturmayı planlıyoruz. Hücum ya da savunma bölgesine bizim işimize yarayacak bir futbolcu bulduğumuzda da onu değerlendiririz. Yönetim kurulumuzun görüştüğü oyuncular var. Bu sene Turgutlu’yu futbolda mutlu bir şehir haline getireceğiz. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile bu olacak." ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar