29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Hastalara randevu uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hastalara randevu uyarısı
Abone ol
MALATYA BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. EROL KARAASLAN, HASTANELERİNDEN RANDEVU ALIP ANCAK MUAYENEYE GELMEYEN HASTALARA UYARIDA BULUNARAK, “RANDEVU ALMIŞSANIZ MUTLAKA RANDEVUYA GELİN, GELMİYORSANIZ SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL EDİN” DEDİ.

Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan, hastanelerinden randevu alıp ancak muayeneye gelmeyen hastalara uyarıda bulunarak, “Randevu almışsanız mutlaka randevuya gelin, gelmiyorsanız sistem üzerinden iptal edin” dedi.


Son dönemlerde hastanelere başvuruların mevsimsel olarak arttığını ancak bazı hastaların MHRS üzerinden yoğunluk nedeniyle randevu almakta zorlandıklarını belirten Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan, randevu alınamamasına hastalar tarafından önceden alınan ancak gelinmeyen randevuların da neden olduğunu söyledi.


Malatya’da mevsim itibariyle birlikte gribal enfeksiyonlar nedeniyle Battalgazi Devlet Hastanesine başvuruların arttığını belirten Karaaslan, “Bu durumda hastanemizde yoğunluğa neden olmaktadır. Hastalarımız randevusunu alıyor geliyor ve tedavisini gerçekleştiriyor. Ancak randevu alınıp doktora gelmeyen hasta sayısında da artış gözlemleniyor. Bu da sistemi kitlenmesine neden olabiliyor ve diğer hastaların muayene olmasına engel olabiliyor. Buradan vatandaşlarımıza tekrar seslenmek istiyorum. Lütfen almış olduğunuz randevuya uyalım. Gelemeyecek olursanız da lütfen iptal edelim. Böylelikle gerçekten hasta olan ve tedaviye muhtaç olan vatandaşlarımız sağlıklı hizmet alabilsinler” şeklinde konuştu.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür eden Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan, Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi’nin 6 ay gibi kısa süre içinde hizmete girdiğini de belirterek, “Doktor kadromuzun yüzde 80’i tamamladı. Hastanemizin hekim kadrosu çok güçlendi. Hastanemiz son 2 ayda hasta grafiğinde de ciddi bir yükselme yaşandı. Acilde hasta sayımız şu anda günlük bin 200’e yaklaştı. Battalgazi Devlet Hastanesi kentteki diğer hastanelerimizin de yükünü ciddi anlamda aldı. Vatandaşlarımıza sağlıkta kolaylık sağlandığını görmek bizi de mutlu ediyor” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada Türk kadınına uluslararası bakışÖnceki Haber

Bursada Türk kadınına uluslararası bakış

ASELSAN'ın hiç duyulmayan hikayesiSonraki Haber

ASELSAN'ın hiç duyulmayan hikayesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar