29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3643
EURO34.9818
ALTIN2324.9

Hakkaride ‘Hayallerime Dokun projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkaride ‘Hayallerime Dokun projesi
Abone ol
HAKKARİ VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İDRİS AKBIYIK, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN DESTEKLENEN “HAYALLERİME DOKUN” PROJE MERKEZİNİN AÇILIŞI YAPILDI.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Hayallerime Dokun” proje merkezinin açılışı yapıldı.


Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığına sunulan “Hayallerime Dokun” proje merkezinin açılışına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Adil Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Hakkari İl Müdürü H. Salih Kaya, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ve davetliler katıldı. “Hayallerime Dokun” projesinin açılışını yapan Vali Akbıyık, Hakkari’nin büyük yatırımlar aldığını, 50 civarındaki projenin ise devam ettiğini söyledi. Vali Akbıyık, “Stadyumlar, mini sahalar, basketbol, voleybol sahaları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, kitap kafeler, yurt yapımıyla bu yatırımlar 120 milyonu geçiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı da gençliğin daha iyi yetişmesi amacıyla birçok projeye destek veriyor. Önder İmam Hatipliler Derneğinin yaptığı ‘Hayallerime Dokun’ projesi de bunlardan biridir. Bütün projelere destek veren Cumhurbaşkanımız liderliğinde Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Adil Demir ise “Hayallerime Dokun” projesi çalışmaları hakkında Vali Akbıyık’a bilgi verdi. Demir, “Hayallerime Dokun proje merkezinde öğrenci ve gençlerimize yönelik 120 saat fotoğrafçılık sanatı kursu, 100 saat karakalem resim kursu ve 100 saat dekoratif el sanatları ahşap işleme kursları verilecektir. Kurs boyunca ücretsiz ikramlarımız olacak. Bunun dışında 15 gencimizi de kayak etkinliği ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar