23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5861
EURO34.8267
ALTIN2412.0

Hakkaride 3 semt ilk defa toprak yoldan kurtuluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkaride 3 semt ilk defa toprak yoldan kurtuluyor
Abone ol
HAKKARİ’NİN MERZAN MAHALLESİ HARMANCILAR, ÇİFTÇİLER VE BOSTANCILAR SEMTİ HAKKARİ TARİHİNDE İLK DEFA BELEDİYE TARAFINDAN TOPRAK YOLDAN KURTARILIYOR.

Hakkari’nin Merzan Mahallesi Harmancılar, Çiftçiler ve Bostancılar semti Hakkari tarihinde ilk defa belediye tarafından toprak yoldan kurtarılıyor.


Hakkari Belediyesi hizmet atağı ile vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Yaklaşık 50 kilometrelik asfalt yolun yapıldığı Hakkari’de toprak olan mahalle semt yollarına ise parke taşı döşeniyor. Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, Merzan Mahallesi Harmancılar, Çiftçiler ve Bostancılar semtinde yapılan parke taşı çalışmalarını yerinde incelediler. Vali Akbıyık, mahalle sakinleri ile bir süre sohbet ederek, hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu.


84 yaşında olduğunu ilk defa toprak olan yollarına parke taşı döşendiğini söyleyen mahalle sakinlerinden Salih Harmancı, ”Emeği geçenlerden Allah razı olsun toz ve topraktan kurtulduk. Valimize bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Merzan Mahallesi Muhtarı Cemil Çetin, “Yukarı Merzan Mahallesi kurulduğundan buyana ilk defa parke taşına kavuşturuluyor. Allah razı olsun belediyemiz şuanda parke taşı döşüyor Belediye yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Muttalip Seven; ”Yıllardan beridir bu mahallede yaşıyoruz. İlk defa böyle güzel bir hizmet oldu. Dedelerimiz ve babalarımız böyle bir hizmeti görmedi. Hatta rahmetli babamla şöyle bir anımız var. Babam söylerdi, ben bu yolları düzenli bir şekilde görmeyeceğim, inşallah siz görürsünüz demişti. Ben 43 yaşındayım yoların yapıldığını gördüm ve çok memnunum. Bu hizmete vesile olan herkesten Allah razı olsun” şeklide konuştu.


Remziye Kaya ve Halime Armut, “Mahallemiz ilk defa toprak yoldan kurtarıldı emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Biz burada doğduk büyüdük bugüne kadar hiç böle bir hizmet gelmedi. Yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERÜ hastaneleri ziyaretçi uygulamasını kaldırdıÖnceki Haber

ERÜ hastaneleri ziyaretçi uygulamasını k...

Sivrisinekle mücadele için 37 bin balık havuzlara bırakıldıSonraki Haber

Sivrisinekle mücadele için 37 bin balık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar