28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

Gurbetçi iş insanı Buyurman bir dizi temaslarda bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gurbetçi iş insanı Buyurman bir dizi temaslarda bulundu
Abone ol
MERKEZİ ALMANYA'DA BULUNAN ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ (UID) DİSİPLİN KURULU BAŞKANI VE AYNI ZAMANDA ATGB GENEL BAŞKANI ORHAN BUYURMAN, KARABÜK, BARTIN VE ZONGULDAK İLLERİNDE BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU. YATIRIM ZİYARETLERİ ÇERÇEVESİNDE İLK ÖNCE ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET EDEN BUYURMAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Karabüklü gurbetçi işadamı Avrupalı Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı Orhan Buyurman, Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.


Merkezi Almanya’da bulunan Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Disiplin Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ATGB Genel Başkanı Orhan Buyurman, Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinde bir dizi temaslarda bulundu. Yatırım ziyaretleri çerçevesinde ilk önce Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Buyurman çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Mustafa Tutulmaz’ı da ziyaret eden Buyurman, yaptıkları çalışmaları değerlendirerek Avrupa ve Almanya’daki Zonguldaklıların bölgede yatırım yapmasını sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.


Buyurman daha sonra Bartın’a geçerek Vali Nurtaç Arslan, Belediye Başkanı Cemal Akın ile görüşerek sel afetinin ortaya çıkardığı tahribat hakkında bilgi aldı.


“17 ülkede temsilciliği olan bir iş insanları teşkilatıyız” diyen Buyurman, “Ben özellikle genel kurul yaptığım zamanlarda, kendi çekirdek kadromuzla yaptığımız toplantılarda bölgeye yatırım yapılması noktasını önemsiyorum” dedi.


Buyurman, sel afetinin yaşandığı Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinde mağduriyetin giderilmesi için ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını belirtti.


Buyurman’a ziyaretlerde Genel Sekreter Muharrem Uslubaş ve Genel Başkan Yardımcısı Nizamettin Barutçu ile iş insanları da eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bağışlanan engelli sandalyeler 6 çocuğu sevindirdiÖnceki Haber

Bağışlanan engelli sandalyeler 6 çocuğu...

Tekkeköydeki yangın korkuttuSonraki Haber

Tekkeköydeki yangın korkuttu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar