28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Güllü nine 111. yaşını Vali Taşbilekle kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güllü nine 111. yaşını Vali Taşbilekle kutladı
Abone ol
GÜMÜŞHANE’DE YAŞAYAN VE KENTİN EN YAŞLI KADINLARINDAN BİRİSİ OLAN GÜLLÜ DOĞAN, 111. YAŞ GÜNÜNÜ VALİ KAMURAN TAŞBİLEK VE EŞİ SİBEL TAŞBİLEK’LE KUTLADI.

Gümüşhane’de yaşayan ve kentin en yaşlı kadınlarından birisi olan Güllü Doğan, 111. yaş gününü Vali Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek’le kutladı.


Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Aile Haftası nedeniyle kentin en yaşlı kadınlarından birisi olan ve bugün 111 yaşına giren Güllü Doğan’ı evinde ziyaret etti. Eşi Sibel Taşbilek ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan’ın katıldığı ziyarette İnönü Mahallesi’ndeki aile binasında çocuklarının ve torunlarının yanında kalan Güllü Doğan’a çiçek takdim eden Vali Taşbilek, Çanakkale Savaşı gazisi eşinin İstiklal Madalyasını göğsünde taşıyan Güllü nineyle bir süre sohbet etti.


Neşeli anların yaşandığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek hem Vali Taşbilek’e hem eşi Sibel Taşbilek’e hem de diğer ziyaretçilere bol bol dua eden Doğan’ın Vali Taşbilek’le 2 yıl önce evin önünde karşılaştıkları ve ayaküstü sohbet ettiklerini anlatması şaşkınlıkla karşılandı.


Güllü ninenin cepheye 16 yaşında giden ve Çanakkale Savaşı’ndan gazi olarak memleketine dönen eşi Temel Doğan’la olan fotoğrafını da inceleyen Vali Taşbilek, elini öpüp vedalaştığı Güllü nineye sağlık dileklerinde bulunduktan sonra evden ayrıldı.


Vali Taşbilek yaptığı açıklamada, “Bugün ilimizin 111 yaşındaki bir değerini, Güllü ninemizi tam tevafukta oldu doğum gününde ziyaret ettik. Kendisine hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyip duasını alıp çıktık. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.


Sohbet devam ederken üzerine "Rabbim başımızdan eksik etmesin" yazılı yaş pasta sürprizinin de yapıldığı Güllü nine, iyi olduğunu belirterek, “Allah size uzun ömürler versin. Çok memnun oldum, Allah da sizleri memnun etsin, korusun, beklesin inşallah” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda sağanak yağış hayatı felç etti, yollar dereye döndüÖnceki Haber

Tekirdağda sağanak yağış hayatı felç ett...

Ayder balı Coğrafi İşaret Tescili aldıSonraki Haber

Ayder balı Coğrafi İşaret Tescili aldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar