29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.4524
EURO35.6516
ALTIN2326.2

Gönene yeni Hükümet Konağı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönene yeni Hükümet Konağı
Abone ol
KONU İLE ALAKALI AÇIKLAMA YAPAN GÖNEN İLÇE KAYMAKAMI DR. ARSLAN YURT, “MÜTEAHHİDİN 400 GÜN İÇİNDE İNŞAATI TAMAMLAYARAK TESLİM ETMESİ BEKLENİYOR. BİNANIN HİZMETE GİRMESİYLE KAYMAKAMLIĞA BAĞLI OLUP ÇEŞİTLİ ADRESLERDE HİZMET VEREN BİRİMLER BİR BİNADA TOPLANMIŞ OLACAK. GÖNEN İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN” DEDİ.

Gönen’de uzun süredir beklenen Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi Balıkesir Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığınca gerçekleştirildi.


Hükümet Meydanı’na yapılan ve kaba inşaat halinde kalan Hükümet Binası ile alakalı daha önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde kaba inşaat halindeki binanın Büyükşehir’e tahsisi imzalanmıştı. Binanın yakın zamanda Balıkesir Büyükşehir tarafından bitirilmesi beklenmekte.


Gönen Kaymakamlığı halen İlçe Tarım Hizmet Binasında sürdürdüğü hizmetini ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın şehir merkezinde olması ve yeterliliğini kaybetmesinin ardından harekete geçen Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt’un üstün gayretleri, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın girişimleri ile yeni Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ihalesi Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca gerçekleştirildi.


Konu ile alakalı açıklama yapan Gönen İlçe Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, “Gönen Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca gerçekleştirildi. Gündoğdu Mahallesi’nde, eski ilçe emniyet müdürlüğü arsası üzerine bin 750 metrekare taban alanlı, toplam 7 bin metrekare olarak inşa edilecek olan binanın yer teslimi yapıldı. Müteahhidin 400 gün içinde inşaatı tamamlayarak teslim etmesi bekleniyor. Binanın hizmete girmesiyle Kaymakamlığa bağlı olup çeşitli adreslerde hizmet veren birimler bir binada toplanmış olacak. Gönen ilçemize hayırlı olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Es-Esin yeni sportif direktörü Sezgin CoşkunÖnceki Haber

Es-Esin yeni sportif direktörü Sezgin Co...

Pendikte okul önlerinde sıkı denetimSonraki Haber

Pendikte okul önlerinde sıkı denetim

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar