29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3776
EURO35.0442
ALTIN2325.4

Fatihte 6 hırsız tekel bayiden çakmak ve içki çaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatihte 6 hırsız tekel bayiden çakmak ve içki çaldı
Abone ol
FATİH’TE YAŞLI KADININ KASADA OLMASINI FIRSAT BİLEN 6 KİŞİLİK HIRSIZ GRUBUNUN ÇAKMAK VE İÇKİ ÇALDIĞI ANLAR DÜKKÂNIN İÇİNDEKİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Fatih’te 1’i kadın 6 kişilik hırsız grubu bir tekel bayiden çakmak ve içki çaldı. O anlar tekel bayinin güvenlik kamerasına yansırken, dükkan sahibi Özgür Nafile, bu dükkanda dördüncü defa hırsızlık yaşandığını belirterek yetkililere çağrıda bulundu.


Olay, 6 Nisan Cuma sabah saatlerinde Fatih Şehremini Mahallesi, Şehremini Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayide yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tekel bayiye giren 6 kişilik hırsız grubu kasada duran dükkan sahibinin kayınvalidesini oyalayarak çakmak ve içki çaldı. Daha sonra dükkana gelen içki ve çakmakların çalındığını fark eden dükkan sahibi Özgür Nafile şikayetçi oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise, 6 kişilik grup üyelerinden biri olan kadının, kasadaki yaşlı kadını sigara alma bahanesi ile oyaladığı, o sırada arkadaşlarından birinin bira şişesini önüne saklayıp, diğerinin de çakmağı aldığı görülüyor. Özgür Nafile, hırsızların yakalanmasını istiyor.



“Sürekli oluyor”


Bu aralar sürekli hırsızlık olaylarının arttığını söyleyen Özgür Nafile, “O esnada kayınvalidem vardı, biraz kalabalık bir grup geliyor. Kalabalık grup başka şeyler ile meşgul ederken kayınvalidemi, arkadan yerden biraları çalıyorlar, çakmak çalıyorlar. Sürekli oluyor bu aralar çok çoğaldı zaten. Dördüncü oldu, polise versen de bir şey olmuyor. Polise net görüntü veriyorsun ona rağmen hiçbir şey yapamıyor” dedi.



“Çünkü caydırıcı bir ceza yok”


Caydırıcı cezaların olmadığını söyleyen Nafile, “Hırsızları yakalayamadıklarını söylüyorlar sadece. Suratları belli olduğu halde. Bu sene içinde dördüncüsü oldu. Bu hırsızlara büyük ceza versinler. Çünkü caydırıcı bir ceza yok. Hırsızları bulamadık diyorlar. Ya bir insanın yüzü belli zaten. Daha ne kadar net olabilir ki?” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keklik avına çıkanlara dikkat, cezası büyük: Tuzak avcılığına 13 bin 500 lira ceza kesildiÖnceki Haber

Keklik avına çıkanlara dikkat, cezası bü...

Güroymakta dere yatağı temizliğiSonraki Haber

Güroymakta dere yatağı temizliği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar