29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Farioli: “Daha fazla puan toplayacağız, takımıma güveniyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Farioli: “Daha fazla puan toplayacağız, takımıma güveniyorum”
Abone ol
FENERBAHÇE’YE KARŞI HAZIRLIK MAÇINDA 4-2 MAĞLUP OLAN ALANYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ FRANCESCO FARİOLİ, “BAZI ZORLUKLAR OLUYOR. BİZDE BUNLARA KARŞI MÜCADELE ETMEK ÇALIŞIYORUZ. LİG UZUN BİR SÜREÇ BENCE GERİ GELECEĞİZ. DAHA FAZLA PUAN TOPLAYACAĞIZ, TAKIMIMA GÜVENİYORUM” DEDİ.

Fenerbahçe’ye karşı hazırlık maçında 4-2 mağlup olan Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, “Bazı zorluklar oluyor.

Bizde bunlara karşı mücadele etmek çalışıyoruz. Lig uzun bir süreç bence geri geleceğiz. Daha fazla puan toplayacağız, takımıma güveniyorum” dedi.

Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Corendon Alanyasor, hazırlık maçında Fenerbahçe’yi konuk etti.

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Alanyaspor, ikinci yarıda 4-0 geriye düştüğü maçı 4-2 tamamladı.

Maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, kendileri için iyi bir maç olduğunu söyledi.

Oyuncuların hem fiziksel hem de oyun içindeki durumunu görmek adına iyi bir fırsat olduğunu belirten İtalyan teknik adam, güçlü rakibine karşı oynayabildikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ilk 30 dakikasında iyi oyun sergilediklerini belirten Teknik Direktör Farioli, “Pozisyonda oluşturduk ama son paslarda, pozisyonların sonlarında biraz sorun yaşadık ve gole çeviremedik.

Bence maçın en sıkıcı yanı ikinci yarının başında iki gol yememizdi. Bu takım için üzücüydü ama sonrasında yine toparladık, iki tanede gol bulduk. Mücadelemiz iyiydi.

En sevindiğim yanı da tüm oyuncularımıza dakika verme fırsatımız oldu. Özellikle genç oyuncular için böyle maçlarda süre almak önemli. Bu yüzden mutluyuz” dedi.

“Daha fazla puan toplayacağız, takımıma güveniyorum”

Oyuncuların şu ana kadar iyi çalıştığını ve şikayette bulunmadığını söyleyen Francesco Farioli, takımın mantalitelerinin en üst seviyede olduğunu ve bu yüzden mutlu olduğunu ifade etti.

Milli takıma giden geç katıldığını söyleyen Farioli, şu ana kadar her şeyin iyi gittiğini ve memnun olduğunu vurguladı. Lig’de hak ettikleri yerde olduklarını söyleyen Farioli, geriye baktığında daha çok puan alabileceklerini söyledi.

Yaşanan zorlukları göz önünde bulundurulması gerektiği vurgusunda bulunan Teknik Direktör Farioli, “Takım çok geç toparlandı, geç hazırlanmaya başladık. Bunlarında normal olduğunu düşünüyorum.

Kulüp yönetiminde oyunculara kadar, bende herkes bunun farkında. Bazı zorluklar oluyor. Bizde bunlara karşı mücadele etmek çalışıyoruz.

Lig uzun bir süreç bence geri geleceğiz. Daha fazla puan toplayacağız, takımıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nuri Şahin: “Bizim için önemli bir test oldu, oynadığımız oyundan memnunumÖnceki Haber

Nuri Şahin: “Bizim için önemli bir test...

İzmirde motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralıSonraki Haber

İzmirde motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar