29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Eski Bakan Faruk Çelik’ten Bursa İTÜDER’e destek sözü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski Bakan Faruk Çelik’ten Bursa İTÜDER’e destek sözü
Abone ol
Bursa’daki İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezunlarını tek çatı altında buluşturan Bursa İTÜDER, şehrin güncel sorunlarını ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek için bir toplantı düzenledi. Önceki dönem bakanlarından Faruk Çelik’in de katılım sağladığı toplantıda, geleceğe yönelik projeleri katılımcılarla birlikte değerlendirirken, yetkili mercilere iletilmesi için destek olma sözü verdi.

BURSA (İGFA) - Bursa İTÜDER'in yönetimi, akademik meslek odalarının başkanlarının katılımıyla şehrin geleceğine yönelik projelerle ilgili 'ortak akıl' toplantısı düzenledi.

Bursa'nın gündeminde yer alan 1/100 bin ölçekli planlama çalışmaları ve Yunuseli Havaalanı’nın geleceği gibi önemli konuların ele alındığı toplantı, Nilüfer’de yer alan Bursa İTÜ Evi’nde gerçekleşti.

Bursa İTÜDER’in toplantısına, İTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tuğcu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Büyükpoyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, TMMOB Bursa İKK Sekreteri Feridun Tetik, İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Yörüklü, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Başar Bulut, Meteoroloji Mühendisleri Odası Bursa İl Temsilcisi Feryal Biçkici, Şehir Plancıları Odası Bursa Şube Başkanı Füsun Uyanık görüş ve önerilerini katılımcılarla paylaştılar.

‘GEREKENİ YAPMAMIZ GEREKİYOR’

Birçok üst düzey görevin yanı sıra, en son Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı olarak hükümette yer alan Faruk Çelik, “Siyasette yer aldığım ilk günden bugüne her zaman Bursa’ya ve Türkiye’ye nasıl faydalı olabiliriz diye düşünerek hareket ettim. Sizlerin uzmanlık alanınızla ilgili yaptığı çalışmalar ve şehrimize dair sunduğunuz çözüm önerileriyle Bursa’ya fayda üretme yaklaşımında olmanız benim için çok önemli. Kentin ihtiyaçları doğrultusunda kentlilik bilinciyle gerekenleri hep beraber yapmamız gerekiyor. Akademik odalarımızın şehrinizin geleceği adına ortaya koyduğu talep ve önerileri hem Bursa’daki hem de Ankara’daki yöneticilerimizle mutlaka paylaşacağım” dedi.

İstişare kültürünün önemine dikkati çeken Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu ise, bu tür buluşmalarının devam edeceğini belirtti.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar