29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Erzurum ringin zirvesinde çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erzurum ringin zirvesinde çıktı
Abone ol
YAKUTİYE 3 BİNLİK BUZ HOKEYİ SALONU’NDA YAPILAN ÜST MİNİKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASINDA ERZURUM TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU. DÖRT ALTIN, 1 GÜMÜŞ, 2 BRONZ MADALYA İLE ERZURUM ZİRVEDE YER ALDI

Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda yapılan Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Erzurum Türkiye Şampiyonu oldu. Dört altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya ile Erzurum zirvede yer aldı.


Türkiye Boks Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan ve yaklaşık bir hafta süren Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası sona erdi.


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Boks İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Dadaşlar zirveye çıktı.


Erzurum, şampiyonada 4 altın, 1 gümüş, 2’de bronz madalya ile Türkiye şampiyonu oldu.


Dört Türkiye şampiyonu var


Erzurum Boks Okulu Spor Kulübünden Antrenör İbrahim Bostancı yönetimindeki Cengizhan Akçimen 40 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalyayı boynuna taktı. Şampiyon sporcu başarısını antrenörü İbrahim Bostancı ile kutladı.


Palandöken Gençlikspor Kulübü’nden Cahit Emin Akyüz 60 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak antrenörleri Gürkan Sönmez, Erol Çavuşoğlu ve kulüp başkanı Köksal Kaçmaz’a büyük bir gurur yaşattı.


70 Kiloda Erzurum boksunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli boksörlerden biri olan Palandöken Belediyesporlu Davut Saydam 1’ncilik kürsüsüne çıktı. Türkiye Şampiyonu olan boksör başta Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar olmak üzere Antrenörleri Gürkan Sönmez ile Erol Çavuşoğlu’nun göğsünü kabarttı.


90 Kiloda ringe çıkan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nden Doğukan Demirceylan Türkiye şampiyonu oldu. Antrenör Fırat Aras’ın öğrencisinin başarısı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile BŞB Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Dal’ı oldukça sevindirdi. Antrenör Fırat Aras’ın çalıştırdığı BŞB Gençlik Spor’dan Necip Fazıl Bozdemir ise 42 kiloda kazandığı bronz madalya ile de BŞB Gençlikspor’un gurur kaynaklarından biri oldu.


Antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ve Atilla Osmanoğulları yönetimindeki Erzurum Gençlikspor Kulübü ise Üst Minikler Türkiye Şampiyonası’nda 1 gümüş 1’de bronz madalya kazandı.


54 kiloda Erzurum Gençlik Spor’dan Ali Hamza Özbek Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya elde ederken, 80 kiloda ringe çıkan Erzurum Gençlik Spor’dan Muhammet Talha Taşdemir ise Türkiye 2’nciliğini kazanarak gümüş madalyanın sahibi oldu. İki boksörün başarısı Erzurum Gençlik Spor Kulübü Başkanı Güngör Şenses ile antrenörler Mustafa Kalkan, Muhsin Köylü ile Atilla Osmanoğulları’nın göğsünü kabarttı.


Bu arada dereceye giren boksörlerin ödülleri Erzurum İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Ensar Özdemir, Boks İl Temsilcisi Yunus Özkan ile diğer davetliler tarafından verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Danimarkadaki AVM saldırısında 3 kişi öldü, 4 ağır yaralıÖnceki Haber

Danimarkadaki AVM saldırısında 3 kişi öl...

Tarsusta asflat çalışmaları sürüyorSonraki Haber

Tarsusta asflat çalışmaları sürüyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar