28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Elektronik atıklar hayvanlar için bağışa dönüşecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elektronik atıklar hayvanlar için bağışa dönüşecek
Abone ol
GÖNÜL KAHVESİ’Nİ BÜYÜTMENİN VE GELİŞTİRMENİN YANI SIRA ‘SORUMLU BİR MARKA’ OLMAYA DA ÖZEN GÖSTERDİKLERİNİ VURGULAYAN GÖNÜL KAHVESİ CEO’SU KEMAL YARDIMCI BU YÖNDE ÖNEMLİ BİR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ HAYATA GEÇİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Müşterilerinin kahve zincirinin şubelerine getirdikleri e-atıklar hayvanlar için bağışa dönüştürülecek. ‘E-Atık Paylaş’ projesi ile karbon salımının azaltılmasına da katkı verilmesi hedefleniyor.


Gönül Kahvesi’ni büyütmenin ve geliştirmenin yanı sıra ‘sorumlu bir marka’ olmaya da özen gösterdiklerini vurgulayan Gönül Kahvesi CEO’su Kemal Yardımcı bu yönde önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiklerini söyledi. Sokakta yaşayan hayvanlarla ilgili son dönemde çıkan birçok üzücü haberin kendilerini harekete geçirdiğinden söz eden Yardımcı, “Tüm canlıların yaşamına değer veriyoruz. Bu nedenle Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) gibi hayvanlara, sokakta yaşayan canlara değer veren bir dernekle iş birliğine girmeye karar verdik” diyor.


Şubelerinde e-atıkları toplayacak


HAÇİKO ile birlikte sahipsiz sokak hayvanları ve tüm hayvanların sağlıklı bir şekilde hayatlarını yaşayabilmeleri için gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını söyleyen Yardımcı, “Proje kapsamında şubelerimizde müşterilerimizden gelen e-atıkları toplayacağız. Böylece e-atıklar mamaya dönüşecek ve HAÇİKO’ya bağış yapacağız” diye konuştu.


“Müşteri ilgisi yüksek”


Proje ile müşterilerinin e-atıklarının bağışa dönüştürebilmesinin kolaylaşmasını ve bunun sahipsiz sokak hayvanlarına ulaştırılmasını hedeflediklerini belirten Yardımcı, “Sokakta yaşamak zorunda kalan canların sağlıklı ve düzenli bir şekilde yemeklerini yiyebildiği bir ortam oluşturulmasını istiyoruz. Müşterilerimizin ilgisi son derece yüksek, bu durumdan oldukça memnunuz” dedi.


Sistem nasıl işliyor?


Müşterilerinin eatikpaylas.org web sitesi üzerinden birkaç işlemi tamamlayarak proje dahil olabildiğini ifade eden Yardımcı, şu bilgileri verdi: “Bu kolay işlemden sonra bağış yaptığınız bozuk telefon, tablet, laptop gibi e-atıklarınızı size en yakın Gönül Kahvesi şubesine sistemden verilen kodla birlikte teslim ediyorsunuz. E-atığınızı bağışlayabilmeniz bu kadar basit. Bizde Gönül Kahvesi olarak toplanan e-atıkları gerekli yerlere ulaştırarak HAÇİKO’ya bağışa dönüştürülmesini sağlıyoruz. Bu şekilde sokakta yaşayan canlılara katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaelinin ilk ve tek çocuk üniversitesinde dersler başladıÖnceki Haber

Kocaelinin ilk ve tek çocuk üniversitesi...

AK Parti, ikincisi düzenlenecek olan ‘Tam Bana Göre Festival ile 3 milyon kişiye ulaşacakSonraki Haber

AK Parti, ikincisi düzenlenecek olan ‘Ta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar