28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3272
EURO35.1617
ALTIN2303.8

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde ‘beyin ve epilepsi pili ameliyatları başarı ile uygulanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde ‘beyin ve epilepsi pili ameliyatları başarı ile uygulanıyor
Abone ol
ELAZIĞ VE BÖLGE İLLERİNE KALİTELİ SAĞLIK HİZMETLERİ SUNAN ELAZIĞ FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİNDE BEYİN VE EPİLEPSİ PİLİ AMELİYATLARI BAŞARI İLE UYGULANIYOR.

Elazığ ve bölge illerine kaliteli sağlık hizmetleri sunan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde beyin ve epilepsi pili ameliyatları başarı ile uygulanıyor.


Beyin ve epilepsi pili takma değiştirme operasyonları için farklı illere gitmek zorunda kalan Elazığ ve bölgedeki hastaların mağduriyetleri giderildi. Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde, beyin ve epilepsi pili takma değiştirme operasyonları güvenle uygulanıyor. Epilepsi pili ve beyin pili ameliyatları, ilaçların yeteri kadar sürede ve uygun çeşitlilikte kullanılmasına rağmen, nöbetlerin kontrol altına alınamadığı, ilaca dirençli epilepsi ve ilaç tedavisine rağmen ilerleyen Parkinson hastalarında başvurulan bir cerrahi tedavi yöntemi olduğu belirtildi. Beyin cerrahisi kliniğinde başarı ile uygulanan, Parkinson ve epilepsi hastalığının tedavisinde ihtiyaç duyulan beyin pili takma değiştirme operasyonlarının, beyin cerrahi ameliyatları içerisinde en güvenli ameliyatlardan biri olduğu vurgulandı. Ameliyat süresinin ortalama 4-5 saat olduğu ifade edilirken, pil ömrü tükenen hastalarda yaklaşık yirmi dakika süren kısa bir ameliyatla eski pil çıkarılıp yerine yeni pil yerleştirildiği bildirildi.


Yirmi beş yıldır Parkinson hastası olan ve Erzincan’dan Elazığ’a gelen 58 yaşındaki hastaya 2011 yılında dış merkezde beyin pili yerleştirildiği ve pil ömrü tükenmiş olan hastanın Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesine başvurduğu ameliyatı yapılan hastanın yeni pili entegre edilerek takiplerinin ardından iki gün sonra şifa ile taburcu edildiği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda tecrübesizler yüzme yarışmaları sona erdiÖnceki Haber

Vanda tecrübesizler yüzme yarışmaları so...

Kocasinan Çocuk Kulübünden dönem sonu etkinliğiSonraki Haber

Kocasinan Çocuk Kulübünden dönem sonu et...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar