29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Edremitte Engelliler Haftasında anlamlı etkinlik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremitte Engelliler Haftasında anlamlı etkinlik
Abone ol
BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE ENGELLİLER HAFTASINDA EDREMİT FEN VE SOSYAL BİLİMLER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, EDREMİT HAMİYYET-FERUDUN SÖZEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE ANLAMLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTILAR.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Engelliler Haftasında Edremit Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Edremit Hamiyyet-Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile birlikte anlamlı bir etkinliğe imza attılar.


Edremit İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte iki okulun öğrencileri “Dünya Birlikte Güzel” pankartları eşliğinde güneş ve gökkuşağı kompozisyonu oluşturarak engelli farkındalığı konusunda önemli bir mesaj verdiler.


Hamiyet- Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Elvan Bulduk ve Edremit Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Haşim Karagöz‘ün öncülüğünde gerçekleşen etkinliği Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, Hamiyyet- Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Altan Demirel ve Edremit Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mahmut Bulduk birlikte takip ettiler. Drone çekiminin de yapıldığı etkinliğin sonunda Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, özel eğitim öğrencilerimizle beraber pasta keserek bu anlamlı haftayı kutladılar.


Hafta dahilinde Edremit Hamiyyet-Ferudun Sözen Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ve Akçay Saniye Karagözoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Akçay Kordon’da bir farkındalık yürüyüşü ve ardından uçurtma şenliği düzenlediler. Engelliler Haftası ile ilgili anlamlı pankartların taşındığı yürüyüşe vatandaşlar da alkışları ile destek verdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zonguldakta suç örgütü kurma davasında sanıkların yargılanmasına devam edildiÖnceki Haber

Zonguldakta suç örgütü kurma davasında s...

Bandırmada trafik haftası kutlanıyorSonraki Haber

Bandırmada trafik haftası kutlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar