29 Haziran, 2024, Cumartesi
DOLAR32.8826
EURO35.1821
ALTIN2450.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

E fatura için geri sayım başladı: Son 3 gün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
E fatura için geri sayım başladı: Son 3 gün
Abone ol
e-Fatura'ya zorunlu geçiş yapacak olanlar için geri sayım başladı. 1 Temmuz 2024 itibarıyla yeni aboneler de bu sisteme dahil olacak. E Fatura ile çok sayıda kesilmekten de kurtuluyor.

e-Fatura'ya zorunlu geçiş yapacak olanlar için geri sayım başladı. 1 Temmuz 2024 itibarıyla yeni aboneler de bu sisteme dahil olacak.

2023 yılında 3 milyon TL ve üzeri brüt satış hasılatına sahip olanlar ile geçen yıl 500 bin TL ve üzerinde satış hasılatı elde eden gayrimenkul, motorlu taşıt, internet reklamcılığı ve e-ticaret gibi sektörlerde faaliyet gösterenler, olarak e-Fatura ve e- Arşiv Fatura sistemine geçiş yapıyor. 

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), her yıl dönümlü olarak e-Fatura uygulamasına geçişini sağlıyor.

e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-İrsaliye ve e-Defter gibi dijital belge uygulamalarıyla faaliyetler dijitalleşmenin en üst noktasında ortaya çıkıyor

Uyumsoft Kurumsal İş Sistemleri A.Ş. Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Arif Erhun Öçal, e-Fatura'ya katılan son 10 yılda 1 milyon 100 bini aşkın faturanın dijitale taşındığını belirtti.

1 Temmuz'dan itibaren yaklaşık 200 bin yeni kişinin de zorunlu geçiş yapmasıyla birlikte, e-Fatura kullanan işletmecilerin 1,3 milyona ulaşacağını söyledi

Uyumsoft Kurumsal Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Arif Erhun Öçal, Temmuz ayı itibarıyla Türkiye'deki her 3 işletmeden 1'inin e-Fatura kullanıcılarına rahatlık verdi.

Öçal, zorunlu geçişlerin yanı sıra geçiş yapanların yarısından fazlasının gönüllü olarak bu sistemlerin geçtiğini ve Anadolu'dan yoğun geçişlerin sürecinin hızlandırıldığını belirtti

e-Fatura'nın Çevresel Faydaları

e-Fatura uygulamaları, değerleri olan katkılarıyla da öne çıkıyor.

Arif Erhun Öçal, e-Fatura ve e-Arşiv Fatura gibi e-Belge uygulamalarının zaman, verimlilik ve hız gözlemlendiğini, aynı zamanda ağaçların kesilmesini önlediğini vurguladı.

Her yıl, İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan bir ormanın kesilmekten kurtulduğunu belirtti

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Asfalt işçileri 120 dereceyi aşan sıcaklıkta çalışıyor: Ateşe ayakla basıyorlarÖnceki Haber

Asfalt işçileri 120 dereceyi aşan sıcakl...

Kütahyada “Şehir ve Musiki” konulu programSonraki Haber

Kütahyada “Şehir ve Musiki” konulu progr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar