24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5179
EURO34.8317
ALTIN2426.9

Düziçi’nde , Gençler Ata’yı saygıyla andı, bayramlarını kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi’nde , Gençler Ata’yı saygıyla andı, bayramlarını kutladı
Abone ol
Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi  coşkuyla kutlandı.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi  coşkuyla kutlandı.

Düziçi Şehir Stadı'nda düzenlenen törene; İlçe Kaymakamı Turgay İlhan ve Eşi İlkay İlhan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çorum, Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakcı, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma Sağır, kamu kurum ve kuruluşları ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Fatma Kurt, günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmada; başta gençler olmak üzere tüm vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor  Bayramını kutladığını vurguladı.

Kutlama programının devamlında ise, 2022 Gençlik Merkezleri Kültür ve Sanat Yarışmaları Gençler arası şiir okuma, Koşu Finalleri, Halk Oyunları, Kick Boks, Jimnastik, Judo, Taekwondo, Okçuluk gösterileri sunuldu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Başarılı sporcuların ödülleri Kaymakam Turgay İlhan ve protokol mensupları tarafından takdim edildi.

 Dereceye giren sporculara  ödüllerini veren Düziçi Kaymakamı  Turgay İlhan, onları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Kutlama programı Kaymakam İlhan’ın, gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramlarını kutlayan konuşması ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nihat Tüney, Türkiyenin sağlık turizmindeki yerini değerlendirdiÖnceki Haber

Nihat Tüney, Türkiyenin sağlık turizmind...

Deniz Kazasında şehit olan 38 vatandaş anıldıSonraki Haber

Deniz Kazasında şehit olan 38 vatandaş a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar