28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Düzcede uzmanlar beslenmeyi konuşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede uzmanlar beslenmeyi konuşacak
Abone ol
DÜZCE BELEDİYESİ VE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNASYONUNDA 12 ÜNİVERSİTEDEN 28 ÖĞRETİM ÜYESİNİN KATILIMI İLE 27-28 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE PROF. DR. EROL GÜNGÖR KÜLTÜR MERKEZİNDE, SAĞLIK PERSONELİNE YÖNELİK “BESLENMEDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR SEMPOZYUMU” DÜZENLENECEKTİR.

Düzce Belediyesi ve Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda 12 üniversiteden 28 öğretim üyesinin katılımı ile 27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde, sağlık personeline yönelik “Beslenmede Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” düzenlenecektir.


Düzce Belediyesinin ev sahipliğinde 27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde “Beslenmede Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” gerçekleştirilecek. Sempozyum Genel Sekreterleri Uzm. Dr. Zeynep Yılmaz, 28 öğretim üyesinin katılacağı programa tüm meslektaşlarını davet ederek “Günümüzde hastalara multidisipliner yaklaşımın gerekliliği pek çok alanda yapılan gerek çalışmalar gerek tecrübeler ile kanıtlanmıştır. Hastalara gerek tanı aşamasında gerekse tedavi planlaması aşamasında bütüncül yaklaşım ile yaklaşmak günümüzde başarılı bir yaklaşım için şarttır. Bu yaklaşımlar içinde beslenme programı planlaması özellikle diyabet, kalp hastalıkları, romatizmal hastalıklar gibi pek çok kronik hastalıkta oldukça önemlidir. Beslenmeyi daha derin, daha detaylı ve daha pratik olarak incelemek, farklı tecrübeleri buluşturmak, farklı alanları bir araya getirmek amacıyla düzenlediğimiz Beslenmede güncel yaklaşımlar sempozyumuna bu konuyla ilgilenen, özel ve kamuda çalışan tüm meslektaşlarımızı davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Sempozyuma İstanbul Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi’nden katılan tüm kıymetli hocalarımıza şimdiden teşekkür ederiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dış görünüşü ile ilgi çekiyor, hamilelerin ilgi odağıÖnceki Haber

Dış görünüşü ile ilgi çekiyor, hamileler...

Üsküdarda fideler toprakla buluştu, ortaya renkli görüntüler çıktıSonraki Haber

Üsküdarda fideler toprakla buluştu, orta...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar