29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Durumundan şüphelenilen şahıs göçmen kaçakçısı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durumundan şüphelenilen şahıs göçmen kaçakçısı çıktı
Abone ol
MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE JANDARMANIN GÜNLÜK DEVRİYESİNDE DURUMUNDAN ŞÜPHELENİLEN ŞAHSIN YAPILAN KİMLİK KONTROLÜNDE ‘GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI YAPMA’ SUÇUNDAN ARANDIĞI TESPİT EDİLDİ. ŞAHSIN YAPILAN ÜST, ÇEVRE VE EVİNDE YAPILAN ARAMADA 2 RUHSATSIZ TABANCA VE RUHSATSIZ BİR AV TÜFEĞİ İLE ÇOK SAYIDA MERMİ VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde jandarmanın günlük devriyesinde durumundan şüphelenilen şahsın yapılan kimlik kontrolünde ‘Göçmen Kaçakçılığı Yapma’ suçundan arandığı tespit edildi. Şahsın yapılan üst, çevre ve evinde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ve ruhsatsız bir av tüfeği ile çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi.


Manisa’nın Turgutlu ilçesi Dalbahçe Mahallesinde bugün saat 07.45 sıralarında jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen devriye esnasında durumundan şüphelenilen S.E. (42) isimli şahsın yapılan kimlik kontrolünde ‘Göçmen Kaçakçılığı Yapma’ suçundan arandığı tespit edildi. Şahsın yapılan kaba üst aramasında cebinde 9 mm çapında 5 adet tabanca mermisi ele geçirilirken, şahsın yakalandığı çevrede yapılan aramada çalılıkların arasına gizlenmiş 1 adet Magnum marka 12 calibre 2151 seri numaralı, içerisinde 7 adet atıma dolu fişek bulunan ruhsatsız av tüfeği bulundu. Olayla ilgili Turgutlu Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla şahsın evinde yapılan arama sonucunda 1 adet Zoraki marka 2918-T seri numaralı 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 33 adet dolu fişek ile 1 adet Beretta marka S-1221522 seri numaralı 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 23 adet dolu fişek ele geçirildi. Olayla ilgili Turgutlu Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanırken, S.E. jandarmadaki sorgusunun ardından Turgutlu Adliyesine sevk edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar