03 Temmuz, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5686
EURO35.1674
ALTIN2471.3
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar'dan Unutulmaz Gösteri Maçı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar'dan Unutulmaz Gösteri Maçı
Abone ol
'Hülya Avşar Cup T200 Master Tenis Turnuvası' kapsamında düzenlenen gösteri maçında, Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş ve ünlü sanatçı Hülya Avşar raketle sahne aldı.

'Hülya Avşar Cup T200 Master Tenis Turnuvası' kapsamında düzenlenen gösteri maçında, Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş ve ünlü sanatçı Hülya Avşar raketle sahne aldı. Taç Spor Kulüp Başkanı Ali Polat Bengiserp'in izlediği bu özel maç, Hülya Avşar antrenörü Korhan Akın ile, Dr. Yasemin Savaş ise antrenörü Köksal Genç katıldı. 

Tenis sporuna olan ilgisi ve sevgisini uzun yıllardır sürdüren Yasemin Savaş, Taç Spor Tenis Akademi tarafından düzenlenen bu turnuvaya katılarak destek verdi.

Savaş, Türkiye'de tenis sporunun kazandığında büyük katkıları olan ve gençlere ilham veren Hülya Avşar ile aynı kortu paylaşmaktan büyük mutluluklar aldığını belirtti.

Ayrıca, bu spor dalına 20 yılı aşkın bir süredir gönülden davet ve tenis tutkusunda Hülya Avşar'ı rol model olarak yaygınlaştırdığını ifade etti

“Benim tenis tutkum herkesin tutkusu olsun.” diyerek sözlerine başlayan Hülya Avşar, 23 yıldır bu sporla ilgilendiğini, düzenledikleri Hülya Avşar Cup ile birçok üniversite öğrencisine destek olduklarını, çocukları yurt dışına turnuvalara gönderdiklerini, Doğu Anadolu’ya malzeme yardımı yaptıklarını da kaydetti.

Küçük yaşta tenis eğitimine başlayan ve şu anda lisanslı tenis oyuncu olan oğlu sayesinde bu sporla tanıştığını belirten Dr. Yasemin Savaş ise 30 yılı aşkın süredir hekimlik yaptığını ve hali hazırda Ataşehir, Nişantaşı ve Göktürk’teki kliniklerinde medikal estetik hizmeti verdiğini söyledi.

Dr. Yasemin Savaş’ın Türkiye’deki tenis sporuna katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ‘Yasemin Savaş Cup’ isimli bir organizasyonu da bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada çıkan yangınlarda 490 futbol sahası büyüklüğünde alan yandıÖnceki Haber

Bursada çıkan yangınlarda 490 futbol sah...

Başkan Büyükkılıç sarraf ve kuyumcu esnafı ile bir araya geldiSonraki Haber

Başkan Büyükkılıç sarraf ve kuyumcu esna...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar