25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5124
EURO34.9629
ALTIN2432.6

DİA Yazılım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DİA Yazılım
Abone ol
Günümüz sistemlerin ihtiyacı olan çözümleri geliştiren ve ihtiyaçlara yönelik revizeler düzenleyen DİA Yazılım ile işlemlerinizi güvenle yerine getirebilirsiniz.

Günümüz sistemlerin ihtiyacı olan çözümleri geliştiren ve ihtiyaçlara yönelik revizeler düzenleyen DİA Yazılım ile işlemlerinizi güvenle yerine getirebilirsiniz.

DİA Yazılım Kullanım Sebepleri

DİA Yazılım olarak işletmelerin çağa uygun gelişim göstermesini önemsemekte, hızlı ve verimli ilerleme sağlayacak çözümler geliştirmekteyiz. Farklı uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarını gidermek üzere ulus ve uluslararası çalışmaları yürütmekteyiz.

DİA Yazılım olarak olası çıkabilecek sorunların ön görüsünü ele alarak olumsuzlukları en aza indirmeyi, kullanıcılarımıza danışmanlık hizmetleri sunmayı ve sistem içi sistemlerarası etkileşimleri sağlamayı amaçlamaktayız.

Düzenli ve güvenilir bir etkileşim ağı çerçevesinde veri transferleri kurmayı sağlamaktayız.

DİA Yazılım Çözümleri Nelerdir?

Stok ve depo yönetim
Finans yönetim
Muhasebe yönetim
E-Fatura
E-devlet çözümleri
Mağazacılık yönetimi
Mobil yönetim sistemi
Otel yönetim
Restoran yönetim
Servis hizmet yönetimi
E ticaret yönetimi olarak  DİA Yazılım çözümleri ifade edilebilmektedir.

Stok ve depo yönetimi ile işletmelerinizi ve stoklarınızı kontrol edebilir, gerekli ürün teminatını gerçekleştirebilirsiniz. Finans yönetim, güvenilir bir şekilde finansal işlemlerinizi iletletmenizi amaçlamaktadır. Muhasebe yönetimi, gelir gider tablolarının kontrolünü sağlayabilir masraf kontrolü ve personel takibini kurabilirsiniz.

E-fatura ve e-devlet çözümleri ile DİA Yazılım olarak elektronik fatura oluşturmanıza ve bu faturanın gönderilip saklanmasına yardımcı olabilirsiniz. E-devlet çözümleri olarak bilinen e-arşiv, e-defter ve e-fatura ile işlemlerinizi güvenilir bir şekilde ilerletirken tasarruf kontrolü de sağlamış olmaktasınız.

Mağazacılık yönetimi ve otel yönetimi ile farklı konumlarda yer alan işletmelerinizin sistem kontrollerini kurabilirsiniz. Mobil yönetim sistemi ile işletmelerin veri akışlarını cihazlarınızdan anında kontrol sağlayabilirsiniz.

DİA Yazılım restoran yönetimi ile restoranda ortaya çıkabilecek herhangi sorunların tespiti kolaylaşmaktadır. Servis hizmet yönetimleri ile  DİA Yazılım’ ın uzman kadrosu tarafıncan bu sektörlerde faaliyet gösteren firmaların ihtiyaçları ve arzuları da değerlendirme sürecinden geçirilerek geliştirilmiş olan özellikler neticesinde başarılı işletme yönetimleri gerçekleştirmek mümkün olmaktadır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar