26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5763
EURO34.9884
ALTIN2459.6

Çukur Son Bölüm Yaşanan Gelişmeler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çukur Son Bölüm Yaşanan Gelişmeler
Abone ol
Yayınlandığı günden itibaren her bölümü büyük merak uyandıran Çukur televizyon dizileri arasında popülerliğini korumaktadır.

Yayınlandığı günden itibaren her bölümü büyük merak uyandıran Çukur televizyon dizileri arasında popülerliğini korumaktadır.

Çukur son bölüm izle  kesintisiz bir biçimde rahatlıkla tvdiziler adresinden takip edilmektedir.

Başarılı projeleri hayat geçiren Ay Yapım bu diziye de imza atmıştır. İlk bölümü 2017 Ekim ayı içerisinde yayınlanan dizi geniş kitlelere ulaşmaktadır.

Yönetmeliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı dizede birçok sosyal mesajlar verilmektedir. Dizi ile ilgili güncel gelişmeler ve tartışmaların yaşandığı tvdiziler sayfasında bu anlamda yoğunluk olmaktadır.

Çukur’un senaristliğini Gökhan Horzum ve Damla Serim birlikte yapmaktadır. Dizi aksiyon ve dram türünde televizyonlarda yerini almıştır.

Çukur’un başrolünde son dönemde büyük çıkış yakalayan Aras Bulut İynemli oynamaktadır. Deneyimli oyuncu Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu gibi oyuncular da dizinin vazgeçilmez karakterleridir.

Çukur Dizinin Konusu Nasıldır?

İstanbul’da yer alan Çukur isimli bir mahallenin kontrolü Koçavalı denilen bir ailenin kontrolü altındadır. Aile her ne kadar suç ile ilişkilendirilmiş olsa da bazı kurallar bulunmaktadır.

Örneğin uyuşturucu işi kesinle yapılmaz. Fakir ve gariban kişilere daima maddi ve manevi destek verilmektedir. Diğer suç örgütlerinin gözü de bu mahallenin üzerindedir. Mahalleyi illegal işlerini yapmak için kullanmak istemektedirler.

Ancak Koçavalı ailesi bireyleri ve mahalle sakinleri bu örgütlere fırsat vermemeye uğraşmaktadır. Şu anda ekranlarda Çukur’un 4.sezon bölümleri oynamaktadır.

Çukur gibi birçok popüler dizi izle keyfi tvdiziler sayfasından takip edilir. Dizilerin tüm bölümlerinin tek parça ve kaliteli bir şekilde izleme imkanı sunulmaktadır. Oyuncular hakkında bilgiler, dizilerle ilgili güncel tartışmalara bu adresten ulaşılabilir.

Çukur Son Bölüm İle Zirvede

Her bölümü reyting rekorları kıran dizi aynı zamanda müzikleri ile de ön plana çıkmaktadır. Hayranları tarafından büyük ilgi gösterilen müzikler dönem dönem listelerde üst sıralarda yer alır.

Dizide ön planda yer alan karakter Yamaç Koçavalı’dır. Dizinin bölüm konuları genelde bu karakter üzerinden yürütülmektedir. 4.sezonun 27.bölümü yayınlanan dizinin 119.bölümünde ilginç gelişmeler yaşanmıştır.

119. bölüm eksiksiz olarak tvdiziler internet sayfasında bulunmaktadır. Bu bölümde Yamaç ile amca arasındaki savaş daha da artacaktır. Bu nedenle Vartolu ile Yamaç tekrar karşı karşıya gelmektedir.

Vartolu oğlunun sünnet hazırlıklarını yaptığı sırada karşısında kardeşlerini bulacaktır.

Tekrar bir araya gelen Yamaç ve Cumali Vartolu ile konuşmak isterler. Bu arada son bölümde Yamaç Efsun ve kızı Masal korumak amacıyla kendini tehlikeye atacaktır.

Aksiyon sahneleri izleyenlerin heyecan dolu dakikalar geçirmesine sebep olmaktadır. Çukur her bölümde olduğu gibi yine bu bölümü ile zirvedeki yerini korumuştur.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar