26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.526
EURO34.9654
ALTIN2440.7

Coşkunöz Holding çalışanları Çevre Karnavalı’nda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Coşkunöz Holding çalışanları Çevre Karnavalı’nda buluştu
Abone ol
Coşkunöz Holding tarafından her yıl Haziran’da kutlanan “Çevre Ayı” kapsamında şirket çalışanları için bir Çevre Karnavalı düzenlendi.

Coşkunöz Holding tarafından her yıl Haziran’da kutlanan “Çevre Ayı” kapsamında şirket çalışanları için bir Çevre Karnavalı düzenlendi.

Akçalar Mesiresi’ndeki etkinlikte çöp toplama yarışmasıyla çevre kirliliğine ilişkin farkındalık yaratıldı ve çalışanlar aileleriyle beraber keyifli vakit geçirdi. 

Bursa’nın köklü sanayi kuruluşlarından Coşkunöz Holding, her yıl Haziran’da kutladığı “Çevre Ayı” kapsamında bu yıl ilk kez şirket çalışanları için bir Çevre Karnavalı düzenledi.



Bursa Akçalar Mesire ve Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen karnavala aileleriyle birlikte katılan Coşkunöz Holding çalışanları, çöp toplayarak çevreye yönelik duyarlılıklarını gösterirken aynı zamanda eğlence dolu bir gün geçirdi.

Coşkunöz Holding ve bağlı şirketlerinin katıldığı etkinlikte, çöp toplama yarışması, parkur oyunları ve drama atölyeleri gerçekleştirildi.

Etkinlikte katılımcılara; günlük hayatta atık oluşumunun azaltılması, yeniden kullanımı ve ayrıştırma sayesinde geri kazanımın önemi vurgulandı.

“Haziran’ı Çevre Ayı Olarak Kutluyoruz”

Karnavala ve çöp toplama yarışmasına katılan Coşkunöz Holding İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Yönetim Sistemleri Müdürü Müge Erişen, “Bugün, dünyamız için her zamankinden de hayati bir öneme sahip olan çevrenin korunması ve kısıtlı kaynakların kullanımı konusunda bilinç oluşturmak hepimizin görevi.

Kuruluşundan bu yana Coşkunöz Holding, sürdürülebilir bir dünya için çalışanlarının çevre bilincini artırarak üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyor.

Her yıl 5 Haziran’da Dünya Çevre Günü’nün kutlandığı Haziran ayını biz Çevre Ayı olarak kutluyor ve bu konuda farkındalık yaratacak faaliyetlerde bulunuyoruz.

Bu yıl bu amaçla ilk kez düzenlediğimiz Çevre Karnavalı da çok başarılı geçti. Hem topladığımız çöplerle çevremize küçük de olsa bir katkıda bulunduk hem de çalışanlarımız ve ailelerimizle beraber keyifli bir gün geçirdik” dedi.

 ‘Geleceği Düşünün, Geri Dönüştürün’ 

‘Geleceği Düşünün, Geri Dönüştürün’ sloganıyla hayata geçirilen Çevre Karnavalı’nda, katılımcılar arasında bir çöp toplama yarışması düzenlendi.

En fazla çöp toplayanlar arasından kura ile seçilen 5 kişinin bisiklet ile ödüllendirildiği yarışmanın esas kazananı ise çevre oldu. Etkinlikte ayrıca parkur oyunları ve drama atölyeleri de gerçekleştirildi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da ”Kütüphanede Üretiyorum ve Yiyorum” projesiÖnceki Haber

Antalya’da ”Kütüphanede Üretiyorum ve Yi...

Uşakta yaz okulu için son gün 1 TemmuzSonraki Haber

Uşakta yaz okulu için son gün 1 Temmuz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar