16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4737
EURO34.5742
ALTIN2476.7

Coca-Cola Şirketinde bayrak değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Coca-Cola Şirketinde bayrak değişimi
Abone ol
COCA-COLA AVRASYA VE ORTA DOĞU OPERASYON BİRİMİ BAŞKANLIĞI’NA SEDEF SALINGAN ŞAHİN ATANDI.

Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi Başkanlığı’na Sedef Salıngan Şahin atandı.


Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi Başkanlığı görevini sürdüren Evguenia “Jeny” Stoichkova Coca-Cola Global Ventures’ın Başkanı olarak atanırken, Sedef Salıngan Şahin Avrasya ve Ortadoğu Operasyon Birimi’nin yeni başkanı oldu. Sedef Salıngan Şahin yeni görevine 1 Ocak 2023’te başlayacak.


Evguenia “Jeny” Stoichkova Global Ventures’ın başına getirildi


Evguenia ‘Jeny’ Stoichkova 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren şirketin, aralarında Costa Coffee ve Coca-Cola’nın Monster Beverage Corp.’taki yatırımlarının da yer aldığı, küresel şirket ve marka satın almaya odaklanan birimi Global Ventures’ın Başkanı olarak görev yapacak.


Coca-Cola şirketindeki kariyerine, 2004 yılında Bulgaristan Ülke Müdürü olarak başlayan, 2017 yılında Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı olarak atanan Stoichkova, Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi Başkanlığı görevine ise 2021 yılında atanmıştı.


25 ülkenin yer aldığı 5 bölgeden sorumlu olacak


Coca-Cola şirketinde beslenme, meyve suyu, süt ürünleri ve bitkisel sütler kategorisi başkanı olarak görev yapan Sedef Salıngan Şahin, Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi Başkanı olarak atandı. Coca-Cola’ya 2003 yılında Türkiye strateji yöneticisi olarak katılan Şahin, Coca-Cola sistemi içinde pazarlama ve operasyon alanlarında üst düzey yönetici pozisyonlarında çalıştı.


2016-2018 yılları arasında Tayland ve Laos operasyonlarından sorumlu Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Şahin, ayrıca Thainamthip ve Laos Bottling Company Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2018-2020 yılları arasında şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika grubunda Operasyon ve Strateji Başkan Yardımcısı görevini de yürüten Şahin, aynı dönemde, Coca-Cola Beverages Africa Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet verdi.


Şahin’in 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren yönetmeye başlayacağı Coca-Cola Avrasya ve Orta Doğu Operasyon Birimi, dünyadaki 9 operasyon biriminden biri konumunda. Birim, doğuda Pakistan’dan başlayıp tüm Ortadoğu ve Orta Asya, Kafkasya ülkeleri ile birlikte Türkiye’yi de içine alan, toplam 25 ülkenin bulunduğu 5 bölgeden oluşuyor. Söz konusu coğrafyada Coca-Cola Şirketi’nin doğrudan 350’den fazla çalışanı ve 53 fabrika işleten 20’den fazla şişeleyici ortağı bulunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam Ünal, öğrencilerle bir araya geldiÖnceki Haber

Kaymakam Ünal, öğrencilerle bir araya ge...

Kapadokya tüm zamanların rekorunu kırdıSonraki Haber

Kapadokya tüm zamanların rekorunu kırdı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar