29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

CGC Yönetimi Genel Sekreter Ovalı'yı ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CGC Yönetimi Genel Sekreter Ovalı'yı ziyaret
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetimi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı'yı ziyaret etti.

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetimi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı'yı ziyaret etti.

CGC Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreteri ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cihangir, ziyarette yaptığı açıklamada, Ovalı’ya görevinde başarı diledi.

Cemiyet, Federasyon ve Konfederasyon çakışması hakkında bilgi veren Cihangir, meslektaşlarının en iyi koşullarda görevlerini yapabilmeler adına çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Özel İdare çalışmalarının özellikle köylerdeki çalışmalarını yakından takip ettiğini ve vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandığına dikkat çeken Cihangir, “Halkın yaşam şartlarının daha da iyileştirilmesi için yoğun çaba harcayan İl Özel İdaresinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz.

Kentimizin marka değerinin geliştirilmesi adına yerfıstığının kullanım alanlarının arttırılması için çalışma yürütülmesini önemsiyoruz.

Osmaniye’de devlet yatırımlarının kamuoyuyla paylaşılması konusunda zafiyetler yaşanıyor.

Güzel hizmetler yapılıyor ama halkın haberi yok. Bu anlamda bizlere düşen bir görev olduğunda buna hazırız” şeklinde konuştu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Özel idarenin köylerdeki su ve yol çalışmalarının dışında sosyal alanlarda da çalışmalar yürüttüğünü anlatan Ovalı, “Köylerimizde vatandaşların beklentileri doğrultusunda çalışmak önemlidir.

Yol ve su bizim normalde yapmamız gereken hizmetler olurken bizler aynı zamanda il özel idaresi olarak yerfıstığı konusunda AR-GE çalışmaları da yapıyoruz.

İnşallah çok geniş kapsamlı yürütülen bu çalışma sonunda kentimizin değeri yerfıstığının katma değer katacaktır” dedi. 

Ziyaret sonunda Ovalı’ya CGC yayını olan Güneysu Dergisi verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar