18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5221
EURO34.8237
ALTIN2474.5

Çenet, Osmaniyespor'un çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çenet, Osmaniyespor'un çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum
Abone ol
Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC)'nin facebook yayını olan Spor 80, Osmaniyespor Fk Başkanı Bülent Çenet'i konuk etti. 

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC)'nin facebook yayını olan Spor 80, Osmaniyespor Fk Başkanı Bülent Çenet'i konuk etti. 

Haberci Ümit Kahrıman'ın, canlı yayında sorularını yanıtlayan Çenet, sarı yeşilli takımın başarısı için mücadele verdiklerini söyledi. 

Kısa sürede 4 bin 400 kişiye erişen, 700'e yakın etkileşim alan yayın, yine 4 bine yakın görüntülenme oranına ulaştı. 

Osmaniyespor FK'nın 10. sıradaki konumunu değerlendiren Başkan Çenet,"Bulunduğumuz konum olarak bizim sezon başında kulübü devraldığımız zamanlarda planladığımız gibi gidiyor ancak maddi durumumuz ancak buna elverdi.

Tesisleşerek, altyapıyla güçleşerek ve şehirle bütünleşerek Osmaniyespor'u temsil etmekti amacımız. İnişli çıkışlı bir süreçteyiz. Osmaniyespor FK'yı geç devralmış olmamız bir bahane değil ancak bunların hepsi maddi bir külfet.

Sezonun başında kurmuş olduğumuz temel taşlar, bizleri hedefe götürüyor. Bizim sezon başında bütçemiz daha iyi olsaydı, şu anki konumumuz çok daha güzel yerde olurdu." şeklinde konuştu.  

"Namık Altunsoy'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık"  

Alınan başarısız sonuçların ardından yapılan teknik direktör değişikliğini değerlendiren Çenet konuşmasında," Öncelikle Namık Altunsoy'a ve ekibine Osmaniyespor FK'ya vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. İyi başladık fakat daha sonra dokular uyuşmadı.

Gerek şehirle, gerek taraftarlarla daha sonradan da sporcularla oldu. Bergama deplasmanı sonucu Namık Hocamızla oturduk konuştuk.

Ben Namık Hocamın da samimi bir şekilde yaklaşıp 'Hocam daha fazla dokular uyuşmuyor,  Osmaniyespor FK'ya zarar vermeden ne gerekiyorsa yapalım' dediği zaman elimiz daha fazla güçlendi.

Bunun sonucunda hakkı olmasına rağmen Namık Hocamız herhangi bir tazminat istemeden yollarımızı ayırdık. Aldığımız Hopaspor galibiyetinden sonra da arayarak tebrik etti.

Yeni gelen hocamızın da başarılı olacağına inanıyorum. Cem Hocamız'ın Osmaniyespor FK'yı başarıya taşıdığı taktirde, kariyerinde güzel bir dönüm noktası olacaktır. Osmaniyespor FK'nın bu güzel yerlere geleceğine inanıyorum." ifadelerine yer verdi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar