28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

Çarşamba Karma OSBde ön tahsis protokolleri imzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarşamba Karma OSBde ön tahsis protokolleri imzalandı
Abone ol
SAMSUN VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI İLE ÇARŞAMBA KARMA OSB'DEN PARSEL TAHSİS TALEBİNDE BULUNAN İŞ İNSANLARI ARASINDA GEÇEN GÖRÜŞMEDE 10 FİRMA İLE ÖN TAHSİS PROTOKOLÜ İMZALANDI.

SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı ile Çarşamba Karma OSB’den parsel tahsis talebinde bulunan iş insanları arasında geçen görüşmede 10 firma ile ön tahsis protokolü imzalandı.


Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çarşamba ilçesi başta olmak üzere ilin tamamında üretim ve istihdamın artmasına katkı sağlayacak olan Çarşamba Karma OSB’den parsel tahsis talebinde bulunan iş insanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerine bugün de devam etti.


Bugünkü görüşmelerde, 3 bin metrekare alanda Organik Gübre İmalatı gerçekleştirecek olan Atsanlar Organik ve Kimyevi Gübre Zirai İlaç, 3 bin metrekare alanda yem üretimi yapacak olan Haser Tarım Makineları Bak. Un. Yem. Mak. Tic. Ltd. Şti, 12 bin metrekare alanda plastik ambalaj üretimi yapacak olan Pamuk Plastik-Şakir Pamuk, 9 bin 120 metrekare alanda plastik ambalaj üretimi yapacak olan İpsan Plastik San. ve Ticaret A.Ş., 5 bin metrekare alanda makine imalatı yapacak olan Memsan Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti., 5 bin metrekare alanda ahşap ve çelik raf imalatı yapacak olan Rafsan-Arsan Ahşap ve Çelik Raf San. Tic. Ltd. Şti., 3 bin 600 metrekare alanda makine imalatı yapacak olan Özkrom Hidrolik Makine Kalıp Sanayi Tic. Ltd. Şti., 5 bin metrekare alanda zirai alet-makine imalatı yapacak olan Has Tarım Zirai Alet-Makine, 9 bin 222 metrekare alanda makine imalatı yapacak olan Recepoğlu Torna ve 16 bin 50 metrekare alanda su ürünleri işleme faaliyetleri gerçekleştirecek olan Kardez Su Ürünleri Firması ile ön tahsis protokolleri imzalandığını belirtildi.


Vali Dağlı, görüşmelerin Çarşamba ve ilin ekonomisi için hayırlı sonuçlara vesile olmasını diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar