26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4687
EURO34.7099
ALTIN2435.8

Bu okullarda öğrenciler görerek ve yaparak öğrenecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu okullarda öğrenciler görerek ve yaparak öğrenecek
Abone ol
TEKİRDAĞ VALİSİ AZİZ YILDIRIM ÇORLU’DA BÜNYESİNE TARIM BECERİ ATÖLYESİ, AKILLI TARIM ATÖLYESİ, HAYVAN BAKIM ATÖLYESİ İLE AHŞAP METAL ATÖLYESİ KAZANDIRARAK ÖĞRENCİLERE SINIF DIŞINDA DA ÖĞRENME İMKANI SAĞLAYAN ABDULHAMİT HAN ORTAOKULU İLE ÇORLU EMLAK KONUT ERGENE VADİSİ İLKOKULU’NU ZİYARET ETTİ.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde eğitim veren Abdülhamit Han Ortaokulunda dinlenme, bitki yetiştirme, hayvan bakımı becerileri kazandırma ve yaşam becerileri kazandırma amacıyla oluşturulan ve hobi bahçeleri, seralar, hayvan kümesleri ile farklı yaşam alanlarından oluşan Okul Bahçe Alanı açıldı.


Vali Aziz Yıldırım, Çorlu’da eğitim ve öğretim veren kurumlar arasında yer alan ve 2019 - 2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda açılan Çorlu Abdülhamit Han Ortaokulunu ziyaret etti. Vali Yıldırım, okulda yaptırılan Tarım Beceri Atölyesi, Akıllı Tarım Atölyesi, Hayvan Bakım Atölyesi ile Ahşap Metal Atölyesini gezerek atölyeler hakkında Okul Müdürü Oktay Kaplan’dan bilgi aldı. Vali Yıldırım, Özel Eğitim Sınıfı’nı ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.


Çorlu Abdülhamit Han Ortaokulu ziyaretinin ardından Vali Yıldırım, Çorlu Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu’nu da ziyaret etti. Vali Yıldırım, ziyarette dinlenme, bitki yetiştirme, hayvan bakımı becerileri kazandırma ve yaşam becerileri kazandırma amacıyla oluşturulan ve hobi bahçeleri, seralar, hayvan kümesleri ile farklı yaşam alanlarından oluşan Okul Bahçe Alanı’nın açılışını gerçekleştirdi.


Açılışı yapılan okul bahçe alanı ile öğrenciler eğitim - öğretim hayatlarında gereksinim duyacakları bilgilerin yanı sıra günlük yaşamda ihtiyaç duyabilecekleri bilgileri de yaşayarak öğrenecekler.


Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar